Ott vesszük fel ismét a történet fonalát, amikor Nyírkarászban közel két hete bejelentették: a futballcsapat nem vállalja a megyei első osztályú indulást.

A Karász bajnoki címet ünnepelhetett, de azóta sok minden történt… Fotó: tudósítónktól

Holott erre a megye kettő Nyírerdő csoport bajnokaként jogot szerzett. Leginkább anyagi megfontolás miatt visszakozott a karászi egyesület, azóta pedig egy – szó szerint – viharos időszakot élt át, olyannyira, hogy a múlt heti „légicsapás” a pályán is pusztító munkát végzett. Dolog tehát akadt bőven.

– Miután nem vállaltuk a magasabb osztályú szereplést, elsősorban az ott uralkodó helyzet miatt, azt hittük, legalábbis reméltük, a csapat nagy része együtt marad – taglalta az előző napok eseményeit Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője. –  Sajnos, nem így történt. Munkahelyi elfoglaltság következtében Liptai Dániel abbahagyta, Nagy Balázs térdszalag szakadást szenvedett. Papp Miklós és Juhász Jácint sorsa bizonytalan, Bandor József a Szabolcsveresmartban, Ujj Krisztián pedig a Tiszakanyárban folytatja. Varga József velünk van, de munkahelye miatt nagyon keveset fog tudni játszani, úgyhogy elég nehéz helyzetben vagyunk. Az igazolásokkal hadilábon állunk, mivel egyes játékosok a fellegekben járnak és mi nem az az egyesület vagyunk, amely dobálja az „almát”. De megpróbálunk előre tekinteni, bízunk abban, hogy két-három játékossal kiegészülve, ha nem is héten, menetközben összeállunk.

A Nyírkarász július 8-án kezdi a felkészülést.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .