A megyei játékvezetők háromnapos nyári edzőtáborba vonultak: a bázis a füzesgyarmati Hotel Gara, immár harmadik esztendeje.

A játékvezetők fizikai felmérést is teljesítettek Fotó: tudósítónktól

Közel száztöven fő képviselteti magát az eseményen, akik számára – útban a Békés megyei főhadiszállásra – debreceni fizikai felmérővel kezdődött a pénteki nyitónap. A fizikai felmérőn részt vett a profi keretből Vad II. István és Karakó Ferenc, valamint dr. Varga Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei JB elnöke. Délután szakmai előadásokkal folytatódott a program, ahol a szabályváltozások is terítékre kerültek.

A táborban meghívottként jelen van Hajdú-Biharból Nyilas Csaba, volt FIFA-asszisztens, Paróczai Dezső, a Jász-Nagy-Kun-Szolnok megyei JB elnöke, és Nyekita Dezső, aki a futsal szakág játékvezetői munkáját koordinálja. A három nap során elméleti tesztet is kitöltenek a sporik, és természetesen azért jut idő a lazításra is – szigorúan sportszerű keretek között.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .