Trombitaszó ugyan nem harsant, ma már ennél jóval modernebb eszközök segítségével rántották ismét össze a kéki futballcsapatot.

Már mocorognak a kékiek, a játékosok megkapták a behívót Fotó: tudósítónktól

Az üzenőfalra kiírt felhívásnak köszönhetően a megyei másodosztályú egylet is nekiugrott a melónak, eleinte, persze csak óvatosan, a felkészülés dandárja még hátra van.

– Köztudottan Kéken a fű „ződ”, az ég meg kékebb, így mi bajuk lehet a focistáknak? – rukkolt elő a költői kérdéssel Fabók István, a Kék edzője. – A környezet szépül a csapat szép lassan épül. A játékosok csütörtökre kaptak behívót, néhányon még küszködnek a GPS koordinátákkal, de mint, Lessi előbb-utóbb mindenki hazatalál. Eddig egy fő szerepel az elesettek listáján, Rácz Sanyi berencsi ajánlatával csak a Barca tud versenyezni… Mindenképpen lesznek erősítések, a héten sűrűbben lapozzuk a Jófogást, de cél a gerinc megtartása, egyben olyan játokosok felkutatása, akik szeretnek még focizni! Sajnos, a piac nagyon eltorzult, hisz van olyan még majd csak lesz focista, aki épp hogy most tanult meg járni, viszont az igényei vetekednek egy kisebb falusi Csokkal!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .