Eljött az idő, csaknem napra pontosan egy hónnappal a bajnoki évad befejezése után az Ibrány szerdán kora este megkezdte a felkészülést a következő szezonra.

Kiss Tamás (elöl) megfiatalított ibrányi csapattal kezdte a munkát Fotó: dr. Ferenczi Tamás

A megyei első osztályú futballcsapat kerete némileg átalakult, sőt, időközben is módosult a tervezett összetétel. Noha korábban arról volt szó, hogy az NB III-as Sényő-Carnifextől távozó Lukács Bence ibrányi kötelékben folytatja, a játékos másképp döntött – a Tokajt választotta.

Így egyelőre egyetlen új szerzeménnyel vágott neki a munkának a bajnoki ezüstérmes együttes, de ez még nem tekinthető véglegesnek… A feladat pedig adott.

– Az első számú szempontnak azt tekintettük, hogy az úgynevezett „kemény mag” együtt maradjon, ez sikerült – fogalmazott Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője. – Melléjük szeretnénk minél több helyi fiatalt beépíteni, és a felkészülés során egy a Bozsik Akadémiától érkezett próbajátékost is megnézünk, aki védőként lehet a segítségünkre.

Játékosmustra

Az Ibrány megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Balogh Gábor (Mándok), Szabó Milán (Balkány), Vidoven Márk (Balkány), Félegyházi Viktor (abbahagyta)

Érkezett: Kopasz József (Bozsik Akadémia)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .