A hét eleje óta többen kíváncsiskodtak, hogy tényleg igaz-e hír, miszerint Kölcsén nem lesz csapat. Nos, nem tudni ki dobta be ezt a pletykát, mindenesetre a cáfolat nem sokat késett: az együttes ugyanis nevezett a megyei másodosztály következő idényére.

A piros mezes kölcsei csapatnál olybá est, csak a kispadon nem lesz változás Fotó: facebook/milotase

Jóllehet, a Kelet-Magyarország csoport legutóbbi idényében negyedik helyen végzett egylet összetétele szinte biztosan módosul. Mégpedig nem kis mértékben. De csapat lesz!

– A szponzori támogatás jelentős csökkenése miatt biztos, hogy nagy változások lesznek a játékoskeretben – közölte Simon Csaba, a kölcsei csapat mindenese. – Jelen állás szerint az összes légiós, a tíz ukrán-magyar kettős állampolgárságú, illetve ukrán futballista távozik, ugyanakkor már vagy húszan jelentkeztek nálam, hogy szeretnének itt focizni. Mondhatnék sok mindent, de nem akarok megsérteni senkit, mostantól azok játszanak, akiknek helyi kötődése van, netán korábban tagjai voltak a csapatnak, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .