Az elmúlt évekhez hasonlóan 2019-ben is július elsején rajtolt a nyári átigazolási időszak. Mivel többen érdeklődtek a részletek felől, íme egy kis áttekintés a legfontosabb tudnivalókról.

Megkezdődött a nyári átigazolási időszak Fotó: Csutkai Csaba

A felnőtt korú labdarúgók július 20-ig igazolhatnak át szabadon, utána augusztus 31-ig már csak az átadó klub engedélyével. Minden új igazolás, átigazolás, versenyengedély kérés és regisztrációs kártya kérés az IFA rendszeren keresztül, az egyesület elektronikus ügyintézőjének a kódja alatt történik.

A szükséges dokumentumokat a rendszerbe kell feltölteni hiánytalanul. Az Igazgatóságra már csak a kinyomtatott játékengedélyért, regisztrációs kártyáért kell bejönni. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Igazolási, Átigazolási Bizottsága 2019. július 1-től, a labdarúgó évad kezdetétől előreláthatólag augusztus 31-ig tart folyamatos ügyfélfogadást az igazgatóság 24-es számú irodájában.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .