Három játékossal erősített a Milota. A megyei másodosztályú Kelet-Magyarország csoportban érdekelt futballcsapat biztosra ment, a támadószekció jóval „combosabb” lesz a korábbinál.

A Milota nyári szerzeménye (balról jobbra) Mikulka László, Lukács Márk és Palotás Szebasztián Fotó: tudósítónktól

Erre garancia, hogy visszatért a közelmúlt két gólvágója, Palotás Szebasztián, akárcsak Lukács Márk – utóbbi a Győr-Moson-Sopron megyei harmadosztályban villogott. Ráadásul a trió harmadik tagja sem nyeretlen kétéves.

– Palotás Szebasztián az őszi szezonban góljaival és gyorsaságával a csapat erőssége volt, a télen elköszönt tőlünk, a Nagydobosban játszott tavasszal, ami nem úgy sikerült számára, ahogy gondolta, így a visszatért hozzánk – mutatta be a régi-új szerzeményeket Elek László, a Milota edzője. – Lukács Márk évekig meghatározó szereplője volt a megye kettőnek illetve csapatunknak, amelynek a legeredményesebb gólszerzője volt, majd munkahelyi elfoglaltság miatt két évre a Dunántúlra költözött. Igaz ott sem tétlenkedett: két szezon során 67 gólt termelt a Répcevisi FC színeiben. Úgy alakult a jövője, hogy közelebbre költöznek Milotához és megpróbál ismét segíteni csapatunknak, még úgy is, ha minden hétvégén nem is tud hazautazni. Mikulka Lászlót a Jánkmajtistól igazoltuk, támadó középpályásként bevethető, bízom benne, hogy hamar beilleszkedik a csapatunkba. Ezzel a három gyors játékossal, remélem sikerül az utóbbi évek gyenge támadójátékát feledtetni és az új bajnokságban végre maradandót alkotni. Hamarosan megkezdjük a felkészülést, nem kizárt még egy-két ember érkezése, távozóról pedig nem tudok.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .