Július elsején, azaz ma lejárt a nevezési határidő a megyei bajnokságokba. Mindjárt az élre kívánkozik, ami a legtöbbeket foglalkoztat: valamennyi a megyei első-, illetve a másodosztályú szereplésre jogot szerzett csapat deklarálta indulását – a Tiszaszentmárton kivételével.

A vajaiak immár két csapatot szerepeltetnek Fotó: tudósítónktól

Mint arról vasárnapi cikkünkben hírt adtunk, a Záhony-Tiszaszentmárton helyett megalakult Záhony Városi Sportegyesület a harmadosztályban lép színre, a Tiszaszentmártonra szállt a megye kettes indulás lehetősége – a jelek szerint mindhiába. A korábban visszalépett Tiszakóród mellett a másodosztályból kiesett a Nyírtelek, Ramocsaháza és a Terem.

Ugyanakkor új csapatok tűntek fel a futballtérképen: a Csengerújfalu, Érpatak, Nagyhalász II., Nyírbátor SE, Porcsalma, Szpari II., Vaja II. és ugyebár a ZVSE, valamennyien a megyei harmadosztályban kezdik menetelésüket.

Idevágó információ, bár elterjed, hogy akár Nyírbátor–Szpari II. rangadó is lehet az aktuális szezonban, nos erre még alighanem várni kell, ugyanis a két gárda külön csoportba fog kerülni. A harmadosztályban – akárcsak a megye kettőben – területi alapon történik a csoportbeosztás és nagyon minimális az esélye annak, hogy a két legénység azonos bajnokságba kap besorolást.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .