Oroszlánszívű Richárd anno keresztes hadjáratot vezetett, a „mi Richárdunk” még csak megközelítőleg sem tör ilyen babérra. Bár, éppenséggel a tisztabereki futballcsapatban vitézkedhet…

Bodó Richárd (középen) visszatért oda, ahol pályafutása indult Fotó: Kákos Dávid

Bodó Richárd, merthogy róla esik szó, két szezont morzsolt le a megye egyből a legutóbbi szezon végén kipottyant Csenger színeiben, miközben sokáig oszlopos tagja volt az NB II-s szatmári futsalcsapatnak. A huszonnégy éves, több poszton bevethető játékos viszont most látta elérkezettnek az időt, hogy hazatérjen Tisztaberekre – szülőhelyére. Mindenesetre a Kelet-Magyarország csoportban szereplő egylet biztosan jól jár vele, pláne, hogy mindennek nevezhető, csak öregnek nem.

– Talán korai még hátrébb lépni, ugyanakkor a családi vállalkozás miatt nincs arra időm, hogy olyan szintű edzésmunkát végezzek, ami mondjuk szükséges lenne a megyei első osztályhoz – fogalmazott Bodó Richárd. – Adta magát, hogy hazatérjek Tisztaberekre, ott kerültem be először a felnőttcsapatba, lehet, hogy itt is fogom végezni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .