Jó néhány megyei település megszenvedte és nyögi még most is a csütörtöki vihar következményeit. Több helyen nincs áram, a romeltakarítás pedig még napokig eltarthat.

A nyírkarászi pálya jelenleg használhatatlan Fotó: tudósítónktól

Nyírkarász sem kivétel, amely gyakorlatilag a hurrikán szerű fergeteg epicentrumában „találta magát”. A mintegy félóráig tomboló vihar jelentős kárt okozott a helyi Művelődési Ház épületében, nem különben az Idősek otthonául szolgáló lakóingatlanban. A Posta tetőszerkezetét ugyancsak megbontotta az orkán erejű szél, miközben rengeteg fa, telefonoszlop kidőlt.

Csütörtök délután a helyi vállalkozók és önkormányzati dolgozók aktív közreműködésével próbálták az utakat járhatóvá tenni, pénteken pedig már Tűzoltóság és önkéntesek is segítettek laképületek tetőszerkezetének ideiglenes lefedésében. Mert munka akad bőven…

Ugyanakkor a megyei másodosztályú karászi futballcsapat pályája jelenleg használhatatlan, sőt, megközelíteni sem lehet. Persze, jelen esetben a foci huszadrangú kérdés…

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .