Bár hivatalosan még nem kérték fel a Kemecsét a megyei első osztályú szereplésre, a versenyszabályzat értelmében erre rövidesen sor kerülhet. Ennek oka, hogy – mint arról hírt adtunk – a megye kettő Nyírerdő csoport bajnoka, a Nyírkarász nem él a feljutás jogával.

Minden bizonnyal megyei első osztályú meccsek lesznek a kemecsei pályán Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Márpedig ebben az esetben a másodosztály legjobb második helyezettje, a Kemecse léphet feljebb. A Pannónia Zrt. csoport ezüstérmese biztosan él az eséllyel, vagyis megmutatja magát az „élvonalban”. Sőt, az egyesület az első nyári szerzeményt is bejelentette, aki nem más, mint Ruska Tamás. A harminckét éves jobb oldali középpályás az NB III-as Sényő-Carnifextől érkezik.

– Eddig nem tettünk konkrét intézkedéseket a keret átalakítása érdekében, mert bizonytalan volt a sorsunk, mintha két szék között lettünk volna – fogalmazott Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője. – A lehetőséget viszont megragadjuk, indulni kívánunk a megyei első osztályban, és folytatni fogjuk az erősítést! Azoknak, akik nem örülnek, hogy ide kerülünk, félnek a belépésünktől, csak annyit üzenek: előbb szeretnénk megvetni a lábunkat ebben a bajnokságban, majd a második körben szövünk merészebb terveket. Ruska Tamást pedig azért igazoljuk le, mivel azt gondoljuk, jelentős segítséget nyújthat számunkra, nem mellékesen kemecsei, a focipályával szemben lakik, így nem kell az útiköltségre nagyot áldozni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .