A megyei másodosztályba frissen feljutott nyírvasvári futballcsapat új edzővel vág neki a felkészülésnek, no meg a következő bajnoki idénynek.

Pelyák Miklós (középen) immár kettős szerepkört betöltve irányítja az újonc együttest Fotó: magánarchívum

Paulik János családi elfoglaltság miatt némiképp a háttrébe vonul, jóllehet csak a kispadról áll fel, tovább segíti a harmadosztály Nyírség csoportban bajnokságot nyert együttest. A megüresedett poszt betöltését házon belül oldják meg: a csapat frontembere, Pelyák Miklós játékos-edzőként irányítja a Nyírvasvárit. A harminchat éves csatár, aki az előző idényben – harminchárom góljával – a gárda legeredményesebb tagja volt, próbál maradandót alkotni az újonc egylet élén.

– A lényeg az, hogy első körben, mint játékos-edző segítek, a továbbiakban pedig meglátjuk, ez miként működik – fogalmazott Pelyák Miklós. – Bevallom, nem akartam elvállalni, mert szerintem nagyon nehéz feladat játszani is meg irányítani is, de végül igent mondtam. Nagy változásokat nem tervezek, a jövőben is járjuk a saját utunkat: erősítünk, edzünk, csapegységet építünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .