A Kocsord–Nyírcsaholy útvonalon jelentős felgyorsult a személyi forgalom. Ez nem az Útinform híre, sokkal inkább a megyei másodosztályú futballcsapatok közötti játékosmozgás következménye.

Horváth Áron (labdával) is távozik Kocsordról Fotó: facebook/milotase

Kocsordi szempontból mindez úgy fest, hogy öt labdarúgó távozik az ugyancsak a Kelet-Magyarország csoportban szereplő riválishoz. Ugyanakkor ellenkező irányból, vagyis éppen onnan hárman érkeznek.

Mindeközben két olyan futballista is a kocsordiak új szerzeményének tekinthető, akik nem eme utat járták be. A védő Filep Dávid korábban Mátészalkán, míg hátvédként és középpályásként egyaránt bevethető Szilágyi Dávid a múltban Csengerben, illetve Kótajban is megfordult. Idevágó információ továbbá, hogy a bajnoki folytatásban is Jónás Zsigmond irányítja a kocsordi együttest.

Játékosmustra

A Kocsord megyei másodosztályú futballcsapatának nyári változásai

Távozott: Balogh Péter, Mándi Pál, Horváth Áron, Bozsányi Sándor, Jónás Péter (mindannyian Nyírcsaholy)

Érkezett: Bégány Gergő, Szimuly Gergő, Gergely István (mindhárom Kocsord), Filep Dávid (újrakezdte), Szilágyi Dávid (újrakezdte)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..