Fittyet hányva a nyári szünetre, a Baktalórántháza máris pálya lépett: a megyei első osztályú futballcsapat a testvérvárosi kapcsolatot ápolva a Ráckevével játszott barátságos, vagy éppenséggel bulimeccset.

A baktai U14-es együttest köszöntötték Fotó: tudósítónktól

A Pest megyei másodosztályban szereplő vendégekkel szemben mondhatni, érvényesítette az osztálykülönbséget a házigazda, amely 6–1-re nyert. Molnár Levente kétszer vette be az ellenfél kapuját, a gólkirály Toldi András, Rakóczi László, Lakatos László és Szabó Róbert egy-egy alkalommal köszönt be. Apropó Szabó Róbert! A baktai együttes korábbi ásza jelenleg a megye hármas Nyírjákót erősíti, ezúttal viszont „beszállt” és megcsillantotta tudását. Akárcsak Illés László, vagy éppen Geda Gábor. A találkozón hatvan percet védett Kócs Ádám, a Nyírbátor kapusa, aki próbajátékon vesz részt az immár Kozma József irányította együttesnél.

A meccs egyben megfelelő alkalmat kínált arra, hogy az U14-es bajnokságban második helyen végzett – a Lakatos István, Illés László páros vezényelte – baktalórántházi csikócsapatot is köszöntsék. Az éremosztásban Ráckeve polgármestere, Szadai József, illetve a hazai egyesület elnöke, egyben Bakta alpolgármestere, Kozma Attila segédkezett.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .