Balogh Norbert rutinja aranyat ér, ami esetében csaknem totál igaz. A harminchét éves belső védő a megbízhatóság mintapéldánya, a legutóbbi két szezonban tevékenyen kivette részét a Nagyhalász meneteléséből – a megyei első osztályú futballcsapat mindannyiszor bronzérmet szerzett.

Balogh Norbert (jobbról) immár immár egy csapatban szerepelhet az apagyi Marics Gáborral (középen) és Polgári László kapussal Fotó: magánarchívum

Mi több, Balogh Norbert három részletben összesen hat bajnoki szezont húzott le halászi színekben, a történet viszont itt viszont véget ért. A hátvéd elköszönt az együttestől, a megye kettőben folytatja – jelesül az Apagy játékosaként.

– Munkahelyi elfoglaltság miatt távozom, amit egyre nehezebben tudtam összeegyeztetni az edzésekkel, márpedig ezen a szinten elengedhetetlen a megfelelő felkészülés – indokolta a váltást Balogh Norbert. – Mondhatom, csodálatos éveket töltöttem Nagyhalászban, igaz ez még úgy is, hogy korábban kiestünk a megy egyből, de utána egyből sikerült visszakerülni. A két utolsó idényben egyaránt a dobogón végeztünk, ami ugyancsak szép emlék lesz. Jóbarátok közt folytatom Apagyon, annyit ígérhetek, ahogy eddig, most is odateszem magam.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .