Négy új játékos érkezik, miközben öten távoznak Mándokról. Vagyis, a megyei első osztályú futballcsapat kerete jelentősen átalakul.

Vasas Gergő a Nyírbátor után a Mándok kapusaként folytatja Fotó: egrifocimedia

Ami pedig már korábban eldőlt: a legutóbbi bajnoki idényben az ötödik helyen megcsípett együttest továbbra is Kiss Gábor edző irányítja. A kereken egy esztendeje munkába állt tréner ezúttal nagy fába vágja a fejszéjét – szinte vadonatúj csapatot kell „összegyúrni”. A Mándokot elhagyó játékosok között Bodnár László a legveretesebb név: a 46-szoros válogatott negyven esztendősen szerepelt a gárdában. A csatár Dávid Róbert – aki a télen az NB III-as Gyöngyöstől érkezett – alig fél év elteltével búcsúzik, és ugyancsak máshol folytatja az idény során tizennyolc gólt szerzett Baglyos Levente.

Mindeközben a friss szerzemények meglehetősen acélos különítményt alkotnak. Fodor András korábban Kisvárdán, Sényőn, legutóbb az NB III-as Cigándban számított frontembernek. A harminckét éves középpályás mellett az ibrányi Balogh Gábor is ebben a csapatrészben vethető be, míg Prakonkham Ádám a védelem oszlopa lehet, a nyírbátori Vasas Gergő pedig a kapusposzton jelent megoldást.

Játékosmozgás

A Mándok megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Baglyos Levente (?), Bodnár László (?), Dávid Róbert (?), Sipos Tamás (?), Fábián István (?)

Érkezett: Balogh Gábor (Ibrány), Fodor András (Cigánd), Vasas Gergő (Nyírbátor), Phrakonkham Ádám (Sényő-Carnifex)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .