Egy kardinális kérdést hamar kipipáltak Ibrányban: Kiss Tamás játékos-edző irányítja a következő szezonban is a megyei első osztályú futballcsapatot. Ugyanakkor a keret összetétele is változik, mindazonáltal egetverő változást nem tervez a vezetőség

Lukács Bence (balról) felidézheti a régi szép időket, amikor bajnokságot nyert az Ibrány tagjaként Fotó: nagykanizsafc.hu

Ami a távozókat illeti: a középpályás Balogh Gábor az „osztálytárs” Mándok színeiben folytatja, míg a kapus, Félegyházi Viktor kényszerű döntést hozott – abbahagyja pályafutását. A huszonhárom esztendős kapus az idény hajrájában, a Kisvárda II. elleni mérkőzésen súlyos térdsérülést szenvedett, ami a visszavonulásra késztette. A Tisza-partiak kölcsönadnák két védőjüket, Szabó Milánt és Vidoven Márkot, mégpedig a több játéklehetőség érdekében.

– Balogh Gábornak sok sikert kívánunk a jövőben, míg Viktor elhatározását tiszteletben tartjuk, egyben nagyon sajnáljuk a vele történteket. A két fiatal hátvéd sorsát pedig továbbra is figyelemmel követjük, fejlődésüket igyekszünk elősegíteni ezzel a lépéssel – kommentálta a fejleményeket Trencsényi Imre, az ibrányi egyesület elnöke.

Mindeközben az elmúlt évad ezüstérmes együtteshez visszatér Lukács Bence, aki legutóbb az NB III-as Sényő-Carnifex kötelékéhez tartozott. A huszonnégy esztendős támadó tagja volt a 2016-ban megyei első osztályú bajnoki címet szerzett csapatnak. Elképzelhető, hogy érkezik még erősítést, de nem mindenáron. És más csapásirányt is követni próbálnak az ibrányiak.

– Jobban szeretnénk támaszkodni az ibrányi utánpótlásra, több helyi fiatalnak kívánunk lehetőséget biztosítani, hogy a felnőttkerettel készülve kibontakoztassák tehetségüket. Ez egyértelmű tervünk a követkető időszakban – szögezte le Trencsényi Imre.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .