Jótékonysági mérkőzésekkel segítették szombaton az árván maradt focikapust és családját.

A jótékonysági rendezvény résztvevői Fotó: tudósítónktól

Április végén tragikus autóbalesetben elvesztette szüleit a Nyírség Női Sport Club csapatának kapusa, Ascsillán Anett. A 21 esztendős egyetemista hölgy magára maradt testvéreivel, egy 4 éves kisfiúval és egy 16 éves lánnyal, de úgy döntött, hosszabb távon vállalja a nevelésüket. Otthonuk egyelőre felújítás alatt áll, így a család átmenetileg a nagyszülőknél él.

Anett és családja támogatása céljából Kósa János, a Nyírség Női Sport Club klubigazgatója a Hegyalja Old Boys Sportegyesülettel együttműködve jótékonysági labdarúgó tornát szervezett Tarcalon. A rendezvény során a közönség egy női és egy öregfiúk mérkőzést láthatott: előbb a Nyírség NSC a női NB II. Keleti válogatottjával játszott a Magyar Labdarúgó-szövetség hozzájárulásával, a mérkőzés játékvezetője Kulcsár Judit, a női Bajnokok Ligája 2016-os döntőjének bírója volt. A program folytatásaként a Hegyalja Old Boys Sportegyesület és a Szabolcs megyei öregfiúk csapata lépett pályára, soraikban egykori NB I-es és NB II-es játékosokkal. Elfogadta a szervezők meghívását a korábban nyíregyházi színekben játszó Lelt József, Göncz Bertalan és Törtei Tamás, valamint a Diósgyőr korábbi játékosa, Nagy Sándor is.

Akik szeretnék támogatni Ascsillán Anettet, de nem tudtak személyesen ellátogatni a mérkőzésekre, az alábbi számlaszámra közvetlenül is eljuttathatják adományukat: Ascsillán Anett 11773449–01955477–00000000

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .