A Nyírmeggyes ugyebár bajnoki címet szerzett a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban, kiharcolva a jogot, hogy feljebb lépjen.

Dobos József távozásával egyelőre gazdátlanná vált a meze Meggyesen Fotó: tudósítónktól

Arról ugyan nincs információnk, hogy milyen elképzeléssel, főként milyen játékoskerettel vág neki a következő idénynek a Meggyes, az viszont biztos, egy játékossal rövidül a létszám…

– Azt gondolom, időben szóltam, hogy távozni szeretnék – közölte Dobos József, a harmincegy esztendős támadó. – Nem azért megyek el, mert bármi gondom lenne Meggyesen, sőt, szerintem a nézők egyik kedvence voltam, emellett sok barátot szereztem, mindenkivel jó viszonyt ápoltam. Ugyanakkor március óta vizsgázott játékvezető vagyok, ráadásul úgy érzem, a megye egy nekem már sok lenne, ennyi kötelezettséget nem tudok vállalni. Tetszik a játékvezetés, tavasszal rendszeresen működtem asszisztensként, kicsit szokatlan volt, hogy a korábbi játékostársakkal így futottam össze a pályán. A megye kettőben viszont szívesen folytatnám, ott megállnám a helyem. Mindenesetre szeretném megköszönni elsősorban Nagy Zsolt elnök úrnak, Körmös Miklós edzőnek, a vezetőknek, továbbá a szurkolóknak az együtt töltött két és fél évet!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .