Mint arról már korábban hírt adtunk, négy játékos távozott a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatától. A kör csütörtökön újabb fővel bővült.

Lakatos Bence harag nélkül búcsúzott Fotó: magánarchívum

Lukács Bence, Phrakonkham Ádám, Ruska Tamás és a kapus Szabó Zoltán után a balhátvéd Lakatos Bence is elköszönt a harmadik vonalban szereplő szabolcsi egylettől. A huszonöt esztendős futballista télen a Tarpától igazolt a Sényőhöz, és bár csak fél évet töltött az együttesnél, harag nélkül váltak el a felek.

– Leültünk a vezetőkkel, átbeszéltük a helyzetemet – vágott a közepébe Lakatos Bence. – Sajnos, tavasszal nem léptem annyiszor pályára, amennyit szerettem volna, így közösen arra a döntésre jutottunk, talán mindenkinek jobb, ha több játéklehetőség reményében váltok. A jövőm még bizonytalan, nem tudom, hol folytatom, mindenesetre szeretném megköszönni a sényői vezetőségnek, az edzőknek, és persze a játékosoknak az együtt töltött időt, amit ebben az elmúlt félévben kaptam tőlük. Ugyanakkor… Hogy is mondjam?  Nem szeretném, ha a sértődés lenne belőle, viszont őszinte leszek: érzek magamban annyi erőt, hogy képes vagyok az NB III-ban is helytállni. Bízom benne, hogy rövidesen adódik alkalom arra, hogy ezt bebizonyítsam.

Miként azt ugyancsak megírtuk, időközben két új szerzemény csatlakozott a sényői csapathoz: a kapus Gazsi Tamás a Cigándtól, míg a fiatal támadó, Varga József a Diósgyőr II.-től érkezett.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .