A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport harmincadik, zárófordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

A kék mezes Jánkmajtis az ezüstérem megszerzéséért hajt a zárófordulóban, míg a bajnok Meggyes hazai pályán búcsúzik ettől a szezontól Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 30. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Terem (15.)–Nagydobos (7.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Megpróbálunk meglepetést szerezni, de ha úgy játszunk, mint legutóbb, akkor erre semmi esélyünk.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Könnyű dolgom lesz a kezdőcsapat kijelölésénél, mert túl sok választási lehetőségem nincs így a bajnokság végére. Egy feladatunk van, hogy még erre a mérkőzésre utoljára felpörögjünk és akkor elmondhatjuk magunkról, újoncként sikeres évet zártunk.

Nyírmeggyes (1.)–Szatmárcseke (11.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Végre elérkezik az a nap, amikor az utolsó hazai mérkőzésünkön pecsétet ütnek a bajnoki címre.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Ha megleszünk – elmegyünk… A Nyírmeggyesnek van velünk szemben elszámolni valója, de remélem, nem feltartott kezekkel fogunk megérkezni.

Kocsord (12.)–Hodász (14.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Remélem győzelemmel zárjuk a bajnokságot.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Igaz, hogy nem ilyen befejezést reméltünk, de most már nagyon várjuk a végét. Szeretnénk szépen lezárni ezt a szezont, utána meglátjuk, mit hoz a holnap…

Tisztaberek (5.)–Milota (10.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Céljaink elérése érdekében csak a győzelemmel leszek elégedett, úgyhogy a fiúk és én is mindent beleadunk.

Elek László, a Milota edzője: – Az utolsó fordulóban már nehéz motiválni a srácokat számunkra egy tét nélküli meccsen, ráadásul eléggé megcsappant a keretünk is. Amit a bajnokság előtt terveztünk azt teljesítettük, így már csak szeretnénk sportszerű meccsen búcsúzni ettől a szezontól.

Beregdaróc NAP-ÉP (8.)–Jánkmajtis (2.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Az utolsó mérkőzésen mindenkinek megvan a feladata. Nagyon komolyan készülünk, alaposan átbeszéljük a teendőket: a csatársornak a krumplit kell pucolni, a középpályások a bográcsot szerzik meg, a védelem, a kapusokkal az élen a felelős az üdítőért, nekem meg az a dolgom, hogy jó adag kisüstit tegyek be a közösbe. Retteghet a Jánkmajtis!

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Rutinos csapathoz látogatunk, ugyanakkor az őszi vereségért szeretnénk visszavágni.

Kölcse (4.)–Nyírcsaholy (9.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Remélem, az utolsó hazai meccsen a fiúk odateszik magukat és győzelemmel tudunk búcsúzni közönségünktől. Köszönöm a „kemény mag” kitartását, és Császár Lacikáék az eddigi segítségét, támogatásukat.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Jó csapat otthonában szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Bízom benne, hogy minden játékos, akire számíthatunk a hétvégén, mindent meg fog tenni azért, hogy megszerezzük a győzelmet, és így három ponttal a zsebünkben, jókedvűen menjünk az évzáró vacsorára! De ezt a győzelmet csak lelkes, maximális hozzáállású játékkal lehet elérni!

Csengersima (6.)–Vámosoroszi (3.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nehéz és küzdelmes mérkőzésre számítok egy jó csapat ellen, amelyet még egyszer sem tudtunk legyőzni. Most itt lesz rá az alkalom.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Mindenképpen győzelemre fogunk játszani, hogy megadjuk magunknak az esélyt az előrelépésre.

Szabadnapos: Nábrád.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .