Szerdán, immár negyedik alkalommal rendezi meg a nyíregyházi Városi Stadion centerpályáján az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága, a Megyei Kupa-döntőt.

A bajnokság után a kupadöntőben is összecsap a Balkány és az Ibrány Fotó: tudósítónktól

A 17.30 órakor kezdődő mérkőzésen a Balkányi és az Ibrány találkozik, mint a Magyar Kupa idei kiírásában legtovább jutó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokságban játszó csapatok. Az összecsapás érdekessége, hogy mindkét csapat elhódította már egyszer a Megyei Kupát.

A Balkány 2017-ben, az Ibrány pedig 2018-ban emelhette magasba a serleget, míg az első kiírást egyébként 2016-ban a Rakamaz nyerte meg. A két érintett együttes nem bírt egymással a megyei első osztály éppen csak véget ért szezonjában, hiszen mindketten egyaránt megnyerték a hazai találkozójukat. Ezúttal semleges pályán fognak egymásnak feszülni a felek. A szurkolók, érdeklődők számára fontos információ, hogy a szerdai fináléra a belépés díjtalan.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .