Érdekes fordulat történt az élvonalbeli futsalbajnokság ötödik helyéért kiírt, egyik fél két győzelméig tartó párharcban. Bár a Nyírgyulaj – hatméteresekkel – elbukta a hazai fellépését a Rubeola Csömör ellen, sikeres óvás miatt mégis előnnyel utazhatott a hétfői második felvonásra.

Változott az ábra: óvás után a Nyírgyulaj immár előny birtokában készülhetett a csömöri meccsre Fotó: tudósítónktól

A csömöriek ugyanis – a nyírbátori mérkőzésen – Józsa Tamást öt sárga lap birtokában vetették be, a jogosulatlan szerepeltetés következtében a versenybizottság 3–0-s gólkülönbséggel a Gyulaj javára ítélte a három pontot, azaz a győzelmet.

Emígyen egycsapásra fordult a kocka, bár az sem állítható, hogy a házigazda összeomlott volna a fejlemények hatására. Olyannyira nem, hogy nagy csatában legyűrte a Lovas-legénységet, ehhez ezúttal egyetlen gól is elegendőnek bizonyult. Vagyis, a Csömör egyenlített a párharcban.

A harmadik, immár mindent eldöntő találkozót csütörtökön ismét Nyírbátorban rendezik.

NB I.: rájátszás az 5. helyért, második mérkőzés

Rubeola Csömör–Nyírgyulaj KSE 1–0 (0–0)

Csömör, 350 néző, v.: Juhász B., Leél-Őssy.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Vlasovics, Siska G., Vass O., Klusin Csere: Opre R. (kapus), Sándor B., Szabó Á., Orosz D., Kántor T., Nagy B., Pazonyi A., Tóth B. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Fischer Zs.

Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása: 1–1

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .