Noha a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a Jászberény elleni hazai buktával (1–3) zárta a bajnoki idényt, emiatt senki nem szakadt világgá. Sőt, szinte bizonyosan megveregették egymás vállát a főszereplők, miként a főnökség is emelte poharát, az együttes ugyanis újoncként a hatodik helyen végzett.

Erre az idényre elköszönt a sényői csapat Fotó: tudósítónktól

Márpedig ez minden igényt kielégítő szereplés. A bajnoki címet megszerző Szolnok, valamint a dobogót kibérlő második Jászberény, illetve harmadik ESMTK mondhatni felfelé lógott ki a mezőnyből, de az élcsapatok táborába küzdötte fel magát a szabolcsi brigád is. Szép volt, jó volt, ősztől jöhet a folytatás!

– Keserű búcsú, szép szezon! – tapintott rá a lényegre Imrő László a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest és mint azt korábban hírül adtuk, a felállás a következő évadban sem változik. – Egy motivált és jó focit játszó ellenféllel találkoztunk az utolsó hazai mérkőzésünkön. Ellenfelünk nagy erőket mozgósított az első negyedórában, aminek egy jól eltalált szabadrúgás után meg is lett az eredménye. Érdekes módon a korán bekapott gól mintha megnyugtatta volna csapatunkat és egészen tetszetős támadásokat vezettünk, a játékrész közepén pedig sikerült egyenlíteni. Innentől jobbára mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, bár kontratámadásainkban benne volt a gólszerzési lehetőség. Sajnos, egy buta hiba miatt még a szünet előtt ismét hátrányba kerültünk. A második játékrész elejébe egy picit belealudtunk és ellenfelünk megszerezte a harmadik gólt. Helyzeteket ugyan sikerült kialakítani, egy esetben a kapufa mentette meg a Berényt. Ezúttal ennyire futotta, de méltó ellenfele voltunk az ezüstérmes Jászberénynek. És azért a vereségtől függetlenül szép szezont tudhatunk magunk mögött.

Ami pedig a játékoskeret lehetséges változásait illeti, az már biztosra vehető, hogy Prakonkham Ádám bejelentette távozását, a csupaszív védő három év elteltével távozik Sényőről.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .