A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonkilencedik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

A Tiszalök–Nyírbéltek mérkőzés vezette fel a fordulót Fotó: Zvér Szilvia

Tiszalök–Nyírbéltek 0–2 (0–0)

Tiszalök, 100 néző, v.: Szabó I. Tiszalök: Fábián R. – Sztanics A., Balogh S., Balogh A., Fábián K. (Fábián A.), Lakatos K., Puncsák Cs., Majoros P. (Nagy F.), Kovács J., Kiss A., Kiss T. (Vajda M.). Edző: Nagy Gábor. Nyírbéltek: Kecskés G. – Köteles J., Sivadó L. (Nagy S.),Kevert K. (Zatureczki G.), Kósa B., Virág G., Szatmári M., Tóth T., Urszuly J. (Rácz T.), Mándi N., Bak D. Edző: Tóth Tibor. Gól: Bak D., Tóth T. (11-esből). Kiállítva: Kiss A. (82. perc). Ifi: 0–9.

Nagy Gábor: – Ez egy nagy nulla volt a részünkről. Ha ezt a meccset nem tudtuk megnyeri, akkor nem tudom melyiket fogjuk. Több nagy lehetőségünk is volt eldönteni a mérkőzést, ehelyett két pontrúgásból elbukjuk a meccset. Szeretném megköszönni Fábián Roland mezőnyjátékosunknak, hogy vállalta és beállt a kapuba, nem rajta múltak a gólok. Van még egy meccsünk…

Tóth Tibor: – A hétköznapi jóslatom bevált. Nem volt egy közönségszórakoztató játék, de azt gondolom, hogy ezzel a két góllal mindenképp jobbak voltunk a szimpatikusan játszó Tiszalök ellen. Gratulálok a fiúknak.

A Kemecse–Nyírlugos mérkőzés elmaradt.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .