A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonkilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Vérbeli kiesési rangadó lesz az őszi Nyírbéltek–Tiszalök mérkőzés „visszavágója” Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 29. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Tiszalök (14.)–Nyírbéltek (15.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Jöjjön, aminek jönnie kell!

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A két csapat helyezéséből adódóan a játék színvonala aligha fogja az eget verdesni, inkább a küzdőszellem, a harcosság fog dominálni. Ebből az a csapat kerülhet ki győztesen, amely az akarati tényezőkben a másik fölé kerekedik.

Vasárnap

Napkor (12.)–Kálmánháza (13.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Az utolsó hazai mérkőzés, amelyen már nincs vesztenivalónk, de győzelemre játszunk.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Van törleszteni valónk a Napkorral szemben az őszi vereség miatt, és annyi tanulni valónk is tőlük, hogy a pontgyűjtögetést miként kell eredményesebben kivitelezni. Ha a hétvégén egy-két alapemberünk visszatér, sokat számíthat, amennyiben mindenki megpróbálja kihozni a benne rejlő értékeket, és valóban akarja is a sikert, lesz esélyünk. Az ellenfelünket teljes mértékben tisztelve mondom, nekünk nincs más opció az utolsó két mérkőzésen, mint a győzelem!

Kótaj (8.)–Nagykálló (7.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Az utolsó hazai mérkőzésünkön természetesen győzelemre törekszünk.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Remélhetőleg maradt még gól a csatárainkban és a hétvégi meccset is behúzzuk.

Kállósemjén (6.)–Apagy (5.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Megpróbálunk a legutóbbi meccsen mutatotthoz képest javulni, ami mondjuk nem lesz nehéz….

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A Kállósemjénnek nem úgy sikerültek az elmúlt meccseik ahogyan szerették volna, ezért fokozott odafigyeléssel készülünk a vasárnapra! Ha át tudjuk menteni a múlt heti formánkat, akkor gólt biztos rúgunk! Győzni megyünk!

Encsencs (10.)–Újfehértó (1.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Egy bajnokcsapatot várunk a hétvégén, de szeretnénk, ha nem az első helyezett távozna tőlünk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Köszönjük szépen Márton Peti gratulációját, valóban szép idényt zárunk, akár első akár második helyen is végzünk. A bajnoki cím biztos, hogy az utolsó fordulóig nyílt marad. Az Encsencs összeszokott csapat, ráadásul hazai pályán a meccseik nagy százalékát meg is nyerik. A sorsunk a saját kezünkben van meglátjuk tudunk- e élni ezzel a lehetőséggel.

Levelek (11.)–Nyírtelek (16.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Az utolsó hazai meccsünkön szeretnénk győzelemmel búcsúzni, ilyen szezont pedig soha többet!

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Elmegyünk a mérkőzésre és próbáljuk magunkból kihozni a maximumot.

Rakamaz (3.)–Nyíribrony (4.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Tovább fogyatkoztunk, ettől függetlenül hazai pályán nyilván mindent meg fogunk tenni, hogy sikerélménnyel búcsúzzunk a közönségünktől.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Mi már így is egy nagyon szép szezont futottunk, a hátralévő két mérkőzésen csak élveznünk kell a futballt, és azt, hogy egy ilyen jó közösség tagjai lehetünk! Most ellátogatunk Rakamazra, és megpróbáljuk megnehezíteni  a bronzérmes dolgát.

A Kemecse–Nyírlugos mérkőzés elmarad.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .