A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság harmincadik, zárófordulójának összecsapásait rendezik a szombaton.

Az őszi Ibrány–Nagyhalász mérkőzésen a sárga mezes hazai csapat maradt alul, a visszavágó tétje pedig óriási – a bajnoki cím sorsa dőlhet el Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 30. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Mátészalkai MTK (12.) –Gyulaháza (15.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nincs miről beszélni, nyerni kell!

Bardi Gábor a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Tarpa (9.)–Kisvárda Master Good II. (11.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Akkor is van tét, ha nincs! Lehetünk még hetedikek, de akár a tizedik helyen is végezhetünk, mégis úgy gondolom ez a mérkőzés ettől sokkal többről szól, mindenki a saját önbecsüléséért, a jövőjéért játsszon!

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – A szezon utolsó mérkőzésére teljes erőbedobással készülünk, ennek megfelelő szellemben lépünk pályára.

Nagyhalász (1.)–Ibrány (3.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Hosszú idő után először nem tudok részese lenne a megyei foci egyik csúcsderbijének. Ami biztos: ezek a meccsek soha nem unalmasak. Ha a meccs színvonala egyenes arányban lesz a lelátón legurított cefrével, akkor az be fog karmolni mindenkinek. Hajrá, Halász!

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Ez a megyei El Clásico, amely mondhatjuk nyugodtan, osztálytól, helyezéstől függetlenül mindig is óriási meccsnek számít. A jelenlegi szituáció ezt a tényt még inkább alátámasztja. Abban biztos vagyok, hogy az ibrányi szurkolótábor, ahogy az egész szezon során, most is végig mellettünk áll majd. Nagy dolgokat ígérni nem akarok, a játékosokkal együtt tudjuk mi a dolgunk, mindent meg fogunk tenni a siker érdekében!

Tiszavasvári (16.) –Tiszakanyár (10.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A helyzetünk nem könnyű, mivel az esélytelenek nyugalmával vágunk neki a zárófordulónak, de szeretnénk szépen búcsúzni ettől az osztálytól.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Ez a hétvége nem ennek a két csapatnak az összecsapásáról fog szólni, nem mi leszünk fókuszban, mivel ennek a mérkőzésnek egyik csapat számára sincs már igazán tétje. Ennek ellenére én azért még tudok egy-két dolgot, mely motiválttá fogja tenni a csapatomat a szezon utolsó meccsére.

Baktalórántháza (8.)–Mándok (5.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Mindkét csapatnak más a célkitűzése, de szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, remélem, sikerrel tudunk lezárni sok mindent…

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Az utolsó fordulóra egyszerűvé vált a matek számunkra. Amennyiben győzni tudunk a hétvégén odaérünk a dobogó legalsó fokára, ami parádés teljesítmény lenne a csapattól. De! A Baktalórántháza egységes, összeszokott, nagyon jó csapat, és a gólkirályt is ők prezentálják ebben a szezonban, mindemellett ismerve az utóbbi hetek eredményeit Baktán mostanában nem „szarral gurigáznak”!

Csenger (14.)–Fehérgyarmat (13.)

Szilágyi Sándor, a Csenger edzője: – Két héttel ezelőtt eltemettek bennünket, most két bravúros győzelemnek köszönhetően újra van remény a bennmaradásra. Remélem ugyanazzal a lelkes és fegyelmezett játékkal, ami a két előző meccsen jellemzett bennünket – sikerül a csoda! Bármi lesz a vége kezet nyújtok a másik a kispadon ülőknek. Szerintem izgalmas kis szombat délutáni program lesz!

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy átlagos mérkőzés vár ránk. A sérültjeink száma tovább gyarapodott, de tizenegyen biztosan elmegyünk, annyit ígérhetek, hogy a szívünk a helyén lesz.

Nyírgyulaj (4.)–Nagyecsed (2.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Évek óta ugyanezt tudom mondani az Ecsed elleni mérkőzés előtt, éspedig azt, hogy hazai pályán tétmérkőzésen még nem sikerült legyőzni őket. Ezúttal egy biztos, a három pont megszerzése esetén elérnénk az év elején kitűzött célunkat – a dobogót.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Mindkét csapat a dobogóért, a bajnoki címért küzd, úgyhogy nagy harc lesz, ez biztos. A mi hetünket beárnyékolja a legutóbbi meccs utáni gyanúsítgatás, pocskondiázás, holott nem hiszem, hogy a bajnoki címet bárki feláldozná bármiért cserébe. Én kiállok minden játékosom mellett, bízom bennük szombaton is.

Vásárosnamény (6.)–Balkány (7.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Két olyan csapat találkozik, amely joggal bánhatja, hogy az őszi szezon úgy sikerült, ahogy. Színvonalas mérkőzésen győzelemmel szeretnénk búcsúzni közönségünktől.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Ez a mérkőzés számunkra már nem oszt, nem szoroz, miként a Naménynak sem, hiszen a helyezéseket már nem igazán befolyásolja. Két eltiltott játékosunk mellett két sérült emberünk bevetését sem kockáztatjuk meg, mert a Megyei Kupa-döntőben teljes kerettel kívánunk pályára lépni. Éppen ezért úgy gondolom sportszerű, barátságos meccset fogunk vívni a hazaiakkal, aztán győzzön a jobb.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .