A vasárnapi Fényeslitke–Őr (2–3) megyei másodosztályú mérkőzésen két játékos sérülése miatt riadóztatták a mentőszolgálatot. Az első félidő derekán a felezővonalnál összefejelt a hazai csapat védője, Gyüre Gábor és a vendégek középpályása, Erdei Csaba.

Erdei Csaba (szemben) ezúttal kényszerből szorult cserére Fotó: Ilyés Zoltán

Messzire hallatszott a csattanás, majd fél órát állt a játék, mígnem az ápolást követően mindkét futballistát a kisvárdai kórházba szállították.

– Köszönöm szépen, a körülményekhez képest elég jól vagyok – újságolta Erdei Csaba, a Nyírerdő csoport tabelláján az előkelő negyedik helyen tanyázó Őr harminchat esztendős frontembere. – Agyrázkódást szenvedtem, ráadásul az orrnyeregcsontom eltört, de hozzá sem mernek nyúlni, mert olyan szilánkosra van törve, hogy megvárják, amíg összeforr. Ahogy a doktor úr mondta, öt éven belül újra el kellene törni és utána helyre rakni. Nem hangzott jól, egyből lefőttem, a mosoly lefagyott az arcomról. Azt viszont jó lenne leírni: szeretném megköszönni a litkei játékosoknak, saját csapattársaimnak, Kálmándi Bertalan edzőmnek az együttérzést, az aggódást, és külön annak a hölgynek, aki egyből a segítségünkre sietett, ellenfelemnek pedig jobbulást kívánok!

A fényeslitkei Gyüre Gábor szintén agyrázkódást szenvedett, őt még aznap hazaengedték.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .