A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonkilencedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén. Továbbra is öt csapat, a listavezető Nyírkarász, illetve a Dombrád, Záhony-Tiszaszentmárton, Őr, Pátroha alkotta négyesfogat küzd a bajnoki címért.

A demecseri csapat ezúttal nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy a listavezető Nyírkarász kapuját próbálja bevenni Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 29. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Berencs FC (15.)–Záhony-Tiszaszentmárton (3.)

Tóth Ottó, a Berencs FC vezetőségi tagja: – Először is, a csapat őszinte részvétét fejezi  ki Hamza Arnold egykori játékosunk családjának! Nyilván a vendégek az esélyesebbek, de megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Először is szeretném megköszönni a fiúknak és a szurkolóknak a vasárnapi győzelmet és az ezt követő köszöntést és jókívánságokat! Úgy gondolom, hogy soron következő ellenfelünk ellen is csak a győzelem elfogadható, ennek érdekében el is követünk mindent a szombati összecsapáson. A fair play szabályai szerint azt gondolom, ismét nekik kellene jönniük, mivel nem álltak ki az őszi mérkőzésen, de hiszem, hogy mindegy hol játsszuk le az összecsapást győztesen hagyjuk el a pályát!

(A mérkőzést Szabolcsveresmarton rendezik)

Vasárnap

Gergelyiugornya (6.)–Ramocsaháza (16.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – A hiányzónk ellenére reméljük sikerül megnyerni a szezon utolsó hazai mérkőzését.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Mindent megteszünk a siker érdekében.

Nyírmada (14.)–Dombrád (2.)

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Nem vagyunk könnyű helyzetben, de egy biztos, nem fogjuk könnyen adni a három pontot.

Tóth János, a Dombrád edzője: – Az utolsó szalmaszálba kapaszkodva szeretnénk jó mérkőzést játszani és nyerni.

Ajak (10.)–Vaja (7.)

Barati István, az Ajak edzője: – Természetesen győzni szeretnénk, ami nem lesz könnyű, mert a Vaja jó formában van. A hétvégi teljesítményünket jó lenne megismételni, de a legfontosabb, hogy az akarat és a lelkesedés megmaradjon.

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Még két forduló van hátra, hat pont és vakáció!

Ladányi TC (8.)–Szabolcsveresmart (12.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Végre otthon fogunk játszani, ami egyben az utolsó hazai mérkőzésünk lesz ebben a szezonban. Olyan csapat érkezik, amelynek tavasszal voltak nagyon jó meccsei. Ezzel együtt fontos lenne számunkra a győzelem, különösen, hogy szépen búcsúzhassunk közönségünktől.

Tara Ferenc, a Szabolcsveresmart edzője: – Mindenképpen pontért megyünk Ladányba.

Kék (11.)–Őr (4.)

Fabók István, a Kék edzője: – Az ég kék a fű zöld, mi bajunk lehetne úgy, hogy eseménydús heteken vagyunk túl. Sikeresen adaptáltuk az őri modellt mi is, hisz nálunk sem járnak edzésre a srácok és működik. Sőt, tovább fejlesztettük, mert már van olyan játékos, aki nemcsak edzésre, de már meccsre sem jár. Azt Pataki Ati megígérte, hogy a felhőket eldobolja a pálya felől a többi meg majd úgyis kiderül!

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Ez sem lesz könnyebb mérkőzés, mint a többi. Sajnos, a helyzetkihasználásunk meccsről meccsre gyengébb, ha ezen nem változtatunk, ráfázhatunk. Ugyanakkor bízom a fiúkban, hogy az eddigi példamutató hozzáállásuk most már kitart a végéig.

(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)

Pátroha (5.)–Fényeslitke (13.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégi mérkőzést egy tragikus esemény árnyékolja be. Csapatunk játékosa, Balogh István súlyos sérülése és Hamza Arnold halála, aki több éven keresztül meghatározó játékosa volt a Pátrohának. Ezekért a fiúkért fogunk mi vasárnap tiszta szívből játszani. Kívánjuk, hogy Pisti mielőbb gyógyuljon meg, szorítunk érte és visszavárjuk! Hamza Arnold, Isten veled! Nyugodj békében!

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Jó csapat otthonába látogatunk, ha a hozzáállás olyan lesz, mint az előző héten, ebben az esetben meg tudjuk nehezíteni a házigazda dolgát.

Demecser (9.)–Nyírkarász (1.)

Frindik Attila, a Demecser megbízott edzője: – Minden szép és jó, megpróbálunk színvonalas meccset játszani, egyben megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Remélem a lendület az utolsó két mérkőzésre is kitart és tiszta lelkiismerettel egymás szemébe tudunk nézni, egyben minden külső körülményt kizárva csak a játékra szeretnénk koncentrálni. Amit sors nekünk dob azt elfogadjuk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .