Nyírbátorban a helyzet változatlan. Ami annyit tesz, az NB III-as futballcsapat annak rendje és módja szerint pályára lépett, az őszi kissé lagymatagra sikeredett megyei rangadó után ezúttal kifejezetten „fogyasztható” összecsapáson játszott döntetlent (2–2) a Sényővel.

A zöld mezes nyírbátori csapat ezúttal is becsületesen odatette magát Fotó: Balla Titusz

 

Így a nyírségiek a nyolcadik helyen állomásoznak a Keleti csoportban, ez pedig a záróforduló előtt, az ezerszer megénekelt körülmények ismeretében, derekas teljesítmény. Miként az is, hogy a Sényő-Carnifex elleni mérkőzést is megnyomták, az akarati tényezőkbe senki nem köthet bele.

– Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, egy-egy gól mindkét oldalon született, majd a kiállítást követően kihagytuk a tizenegyest, és már sosem derül ki, ha bemegy, miként alakul a meccs – elemezte a vasárnap történteket Szilágyi Krisztián, a Nyírbátor edzője. – Úgy jöttük ki a szünet után ahogy kell, szép támadásokat vezettünk, rengeteg helyzetet dolgoztuk ki, csakhogy ezek kimaradtak, ami megbosszulta magát. Megint hátrányba kerültünk, némi szerencsével, de tényleg gyönyörű gólt lőtt a Sényő. Nagy erőket mozgósítva hajtottunk egyenlítésért, hozzáteszem, ekkor mellénk szegődött a szerencse, így a pontszerzés sikerült. Ahogy eddig, most már becsületesen befejezzük a szezont, aztán várunk a sorsunkra…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .