A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonnyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A kék mezes rakamazi együttes a tavaszi szezon elején elbukta otthon az Újfehértó elleni rangadót, most a másik bajnokjelölt, Kemecsét fogadja Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 28. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Nyírtelek (16.)–Encsencs (10.)

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Remélem, ki tudunk állni megfelelő létszámban, ebben az esetben megnehezíthetjük a vendégek dolgát.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – A Nyírpazony jó csapat volt, óriási gólt fejeltem ellene harmincöt éve még az Oros színeiben. De változtak az idők, most mindent megteszünk, hogy Pazonyban legyőzzük – a Nyírteleket.

(A mérkőzést Nyírpazonyban rendezik)

Vasárnap

Nyírbéltek (15.)–Napkor (12.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, a hétvégén Nyírlugoson letudtuk a legbrutálisabb mérkőzésünket, mármint a játékunk volt brutálisan rossz. Bízom abban, hogy ezúttal nem félős kisfiúk, hanem bátor, harcos férfiak fognak futballozni. Ha így fog történni, megszerezzük a nagyon vágyott három pontot.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Ez tényleg ki-ki meccs. A béltekiek nyilván úgy gondolják, kit győzzenek le hazai pályán, ha nem Napkort, ugyanakkor amennyiben nyernénk, felkerülne a pont az i-re.

Kálmánháza (14.)–Nyírlugos (9.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Már csak három mérkőzés maradt hátra a bajnokságból. Olyan találkozók, melyek sorsdöntők lehetnek számunkra. A mostani Nyírlugos elleni meccs a jelenlegi formánkat tekintve nagyon nehéz feladat lesz, de minden mérkőzés más, mint sokszor a játékunk is az. Ezúttal mindent meg kell tennünk, hogy feledtessük az elmúlt hetek kisiklásait! Olyan játékosokat akarok pályára küldeni, akik tisztában vannak azzal, miért küzdenek, nem hajtják le a fejüket, nem keresnek kibúvókat, felelősségteljesen végzik a feladatukat, és igazi harcosok. Mert itt nem lehet már hibázni, ezen a meccsen és az utolsó két fordulóban is vért izzadva meg kell szerezni azokat a pontokat, amikre meg szükségünk van, egyben helyreállítani a becsületünket!

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Sérülésektől tizedelt csapatomtól becsületes helytállást várok.

Nyíribrony (4.)–Levelek (11.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Ez az a mérkőzés, amelyen nem számít a helyezés, és az aktuális forma, egy igazi szomszédvári klasszikus. Célunk a győzelem, és úgy gondolom, megfelelő koncentrációval kézben fogjuk tudni tartani a meccset!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Harc az lesz, ez biztos. Ha nem a pályán, a kispadnál én biztos fogok. Már, ha nem kell játszanom…

Újfehértó (1.)–Kállósemjén (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt hetihez hasonlóan most is egy roppant nehéz találkozó vár ránk. Közel a bajnokság vége és bárhogy is alakuljon az egyesület, a város és természetesen én is büszke leszek a srácokra az eddig elért eredményeik miatt. A Kállósemjén ellen győztesen elhagyni a pályát nem egyszerű feladat, de otthon mindenképp erre fogunk törekedni.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mivel az első helyezett csapat otthonába látogatunk, nyilván nem lesz könnyű dolgunk. De megpróbáljuk bizonyítani, hogy nem véletlenül állunk ott, ahol.

Apagy (6.)–Kótaj (8.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Fontos mérkőzés következik! Szeretnénk visszavágni és begyűjteni a három pontot, mert jelen állás szerint az előrelépés miatt csak a győzelem az elfogadható. Kíváncsi vagyok, hogy a vendégek melyik arcukat mutatják vasárnap… Jó meccsre számítok!

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Nem lesz könnyebb dolgunk, mint a múlt héten, de mindent megteszünk a siker érdekében.

Nagykálló (7.)–Tiszalök (13.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A múlt héten elcsúsztunk, de tanultunk a hibáinkból és szeretnénk otthon javítani.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Nem dőltünk a kardunkba a múlt heti vereség után. Az utolsó két fordulóban mindenképpen nyerni szeretnénk, ha előtte Kállóban is sikerül egy bravúrt elérni, az már csak ráadás lesz.

Rakamaz (3.)–Kemecse (2.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – A tíz meccses győzelmi sorozatunk árát megfizettük, a végére, sajnos jelentősen megfogyatkoztunk. Ettől függetlenül ígérem, hogy vasárnap lesz meccs, ki fogunk állni és nyerni szeretnénk.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Egy jó formában lévő csapathoz utazunk, de remélem mi jobb passzban vagyunk. Ha hátul lezárjuk, elöl kinyitjuk, baj nem lehet. Viccet félre téve, készülünk, főleg mentálisan kell rendben lennünk. Az álmunkról nem mondunk le, harcolunk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .