A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonkilencedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A zöld mezes Nagyecsed ősszel nyerni tudott Csengerben, a „visszavágón” is esélyesebb Fotó: Kákos Dávid

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 29. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Péntek

Nagyecsed (1.)–Csenger (14.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A vendégeknek égetően szükségük van a pontokra, de nincs miről beszélni, mert ezzel így vagyunk mi is. Abban azért biztos vagyok, hogy csapatunk mindent el fog követni a győzelem érdekében.

Szilágyi Sándor, a Csenger edzője: – A bajnoki arany első számú várományosához utazunk! A csodában még bízhatunk, de ahhoz mindenkitől száz százalék fölötti teljesítményre és alázatra, valamint egy jó adag szerencsére is szükségünk lenne, hogy maradjon esélyünk az újabb csodára az utolsó fordulóban.

Szombat

Ibrány (3.)–Mátészalka (12.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Az utolsó hazai meccsünkön olyan ellenfelet fogadunk, amely bennmaradásért küzd. Erre azonban mi nem lehetünk tekintettel csak és kizárólag a három pont megszerzése a célunk.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Megint csak azt tudom mondani, ismét egy élcsapathoz látogatunk, amely biztos szeretne még feljebb zárkózni a tabellán. De úgy gondolom, akárcsak Vásárosnaményban, most is minden el fogunk követni, hogy pontot szerezzünk.

Baktalórántháza (9.)–Tiszavasvári (16.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Hazai pályán mindenképpen győzelemre játszunk, annál is inkább, mivel ősszel a Vasvári megtréfált minket,

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Ősszel remek mérkőzésen legyűrtük a Baktát, a legutóbb mutatott játék és eredmény pedig biztató volt a hétvégére nézve. Ugyanakkor tudjuk, Baktáról pontot elhozni nem egyszerű dolog.

Tiszakanyár (10.)–Tarpa (8.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A „szenzációs” tavaszt produkáló csapatok mérkőzésén bízom benne, hogy most nem öt napig fog tartani a meccs, mint ahogy ősszel. Valamint abban is reménykedem, hogy a kilencvenedik perc végén most mi vonulunk le győztesen a pályáról, így talán tudunk kozmetikázni a pontok alapján pocsékra sikerült tavaszunkon.

Márton István, a Tarpa edzője: – Nem csak az eltiltottak fognak hiányozni szombaton. A megszokott heti edzésmunkán változtattunk, inkább az akadémiai névadóra és a Kuruc Napra fektettük a hangsúlyt! Reméljük mindenki megfelelő állapotban érkezik a mérkőzésre – mindenféle szempontból!

Vasárnap

Gyulaháza (15.)–Vásárosnamény (6.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A könnyűnek hit mérkőzések a legnehezebbek, ezt nem én találtam ki, viszont az én csapatom ezt már többször bebizonyította. Ezeken a meccseken annyi pontot vesztettünk, hogy most akár a második helyen is állhatnánk…

Balkány (7.)–Nyírgyulaj (4.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Egyelőre nem tudom melyik arcát fogja mutat ni a csapat ezen a meccsen. Ha a Mándok elleni harcos, fegyelmezett, koncentrált teljesítményt nyújtjuk, akkor van esélyünk a bravúrra is, amennyiben a csengeri fásult, tompa futballal rukkolunk elő, ebben az esetben nem lesz keresnivalónk, Ugyanakkor bízom a fiúban, hogy az utolsó hazai fellépésen felnőnek a feladathoz, és szépen búcsúzunk közönségünktől.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A jó tavaszt produkáló balkányi csapat ellen szeretnénk olyan eredményt elérni, hogy versenyben maradjunk a dobogós helyért vívott harcban.

Fehérgyarmat (13.)–Mándok (5.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A hétvégén egyetlen célunk van, lemosni a gyalázatot, aminek csak egyetlen módját tudok!

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nem hiszem, hogy bárki is gondolta volna a nyolcadik forduló után, mikor annyi pontunk volt, mint a katicának, hogy a bajnokság hajrájában a topcsapatok között fogunk szerepelni és reális esélyünk lesz a dobogó bármely fokára felállni. Ugyan az első hely még matematikailag megszerezhető, nagyon minimális annak a lehetősége, hogy az élen végezzünk. Ugyanakkor azért fogunk küzdeni, hogy minél jobb eredményt érjünk el, és ezáltal, ha lehetséges minél fényesebb érmet szerezzünk. Azonban még hátra van két brutálisan nehéz mérkőzésünk idegenben, de bízom a fiúkban, és tudom, ezúttal nem csak szeretnének, hanem akarnak is győzni!

Kisvárda Master Good II. (11.)–Nagyhalász (2.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Mindenképpen gratulálunk a felnőttcsapatnak, hogy meghosszabbította élvonalbeli tagságát, ami óriási öröm számunkra! Egész héten felszabadultan készültünk, ebben a szellemben lépünk pályára.

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – A múlt heti meccshez képest egy igazán embert próbáló feladat elé nézünk, hiszen a mezőny egyetlen profi csapatával játszunk Kisvárdán. Ott mindenkinek fel kell kötnie a gatyát. Ha mindenki a sajátját köti, akkor az még hónaljig húzva is jól nézhet ki…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .