A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonnyolcadik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A piros mezes pátrohai együttes – a Demecser legyőzése után – vasárnap rangadót vív: a listavezető Nyírkarásznak próbál keresztbe tenni Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 28. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Dombrád (2.)–Ramocsaháza (16.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Ajánlatos nyerni!

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Remélem, el tudunk utazni tizenegyes.

Vasárnap

Vaja (7.)–Nyírmada (14.)

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Remélem, a lendületünk kitart a még hátralévő három meccsre. Úgy látszik,  mi a végére kaptuk össze magunkat.

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Nem elég, hogy egyébként is ránk jár a rúd, még néhány játékos is tesz rá egy lapáttal… Ennek ellenére minden erőnket mozgósítva jó meccs érdekében utazunk Vajára.

Nyírkarász (1.)–Pátroha (3.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Minden tiszteletem Minya barátomé, jó csapatot csinált Pátrohán, de erre mi most nem leszünk tekintettel. Van miért revansot vennünk, ugyanakkor ezt sportszerű kereteken belül próbáljuk megvalósítani. Jó lenne, ha néha mi is éreznénk a hazai pálya előnyét…

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Vasárnap egy nagyon jó, egyben rutinos csapat ellen játszunk rangadót. Tudjuk, hogy a Karásznak fontos ez a mérkőzés, de mi is győzni szeretnénk, ami nyilván nem lesz egyszerű mutatvány.

Fényeslitke (12.)–Őr (5.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Annyira ingadozó a csapat teljesítménye, hogy jóslatokba inkább nem bocsátkozom.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Szeretnénk megőrizni tavaszi veretlenségünket, a többi csak hab a tortán…

Kék (13.) –Berencs FC (15.)

Fabók István, a Kék edzője: – Ez a kéki csapat már csak ilyen: ilyen, mert nem fejeli meg a játékosa – a szerinte téves ítéletek miatt – a játékvezetőt, ilyen mert a csapat vezetői az eredmények esetén nem a bírókat és az ellenfelet hibáztatja. Ez a kéki csapat már csak Ilyen! Mivel a héten rengeteg fellépésem lesz és egy Balaton-átúszást is bevállaltam, ráadásul hosszában, a taktikára így nem sok időm jut, de majd ellesem a szomszédtól.

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Végre elmozdultunk az utolsó helyről! De szeretnénk még feljebb kapaszkodni a tabellán, ehhez most is pontokra lesz szükségünk. Erre jó esélyünk van, mert ezúttal kapusunk is lesz!

(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)

Záhony-Tiszaszentmárton (4.)–Ladányi TC (8.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Bízom benne, hogy sikerül mindenkit felpörgetni az utolsó három fordulóra! A Ladány ellen is nagyon fontos a motivációt fenntartani, mivel mindig a kötelező mérkőzések a legnehezebbek és nem győzöm hangsúlyozni, nekünk minden mérkőzésünk „hatpontos”! Ezért kérnénk szurkolóinkat is, hogy minél többen buzdítsák a csapatot a hét végén!

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A hazai csapat az elmúlt hetekben nagyon eredményesen szerepel, ami nem mondható el rólunk. Azzal küzdünk, hogy egyáltalán ki tudjunk normálisan állni a vasárnap… De bízom azokban a fiúkban, akik eljönnek, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne egyoldalú meccs legyen.

Szabolcsveresmart (11.)–Ajak (10.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A fiúk mindent el fognak követni, hogy a három pontot itthon tartsunk. Teher már nincs, célunkat elértük, felszabadultan focizhatnak.

Barati István, az Ajak edzője: – Sok hiányzónk van, mégis úgy érzem, ha az akarattal nem lesz gond eredményesek leszünk.

Demecser (9.)–Gergelyiugornya (6.)

Frindik Attila, a Demecser megbízott edzője: – Megpróbáljuk kijavítani a múlt heti hibánkat, bár úgy érzem, nem mi hibáztuk a legnagyobbat, hanem a játékvezető. De, ha időközben Böde Danit le tudom igazolni, tuti, hogy nyerünk.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – A tabellán elfoglalt pozíció szempontjából a csapat könnyű helyzetben van, se előrébb, se hátrébb már nem végezhetünk. Így nem maradt más, élveznünk kell a játékot.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .