Két megyei másodosztályú futballcsapatot is érzékenyen érint az MLSZ Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Igazgatóság fegyelmi, illetve versenybizottságának döntése.

A Hodász legyőzte a csíkos mezes szatmárcsekei csapatot a hétvégén, egy pontnak azonban búcsút inthetett Fotó: tudósítónktól

Mint arról korábban hírt adtunk, félbeszakadt a Nyírerdő csoportban rendezett Berencs FC–Demecser mérkőzés. A találkozó 91. percében a vendégek 1–0-ra vezettek, amikor rendbontás történt, emiatt a házigazda rétközberencsi egyesületet egy mérkőzésre érvényes pályabetiltással büntették. Így a Berencs FC – a június 1-én esedékes – Záhony-Tiszaszentmárton elleni összecsapását kénytelen a település közigazgatósági határától 10 kilométeres távolságon kívül rendezni. Időközben eldőlt, hogy a meccset Szabolcsveresmarton játsszák.

A Kelet-Magyarország csoportban szereplő Hodász a legutóbbi fordulóban – tíz emberrel kezdve a mérkőzést – legyőzte (6–5) a Szatmárcsekét. Ugyanakkor, mivel a hodásziak immár másodszor álltak ki létszámhiányos összetételben, ezért egy büntetőpont levonásával bűnhődtek.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .