Finoman szólva sem vett jó fényt a Szatmárcsekére, hogy elbukta a hodászi fellépést. Nem a vereség (6–5) ténye megrázó, sokkal inkább, a megyei másodosztályú hazai futballcsapat tíz emberrel mért csapást ellenfelére.

Hadadi Ferenc annak örülhet, hogy nem a születésnapját rontották el a csekei fiúk… Fotó: magánarchívum

Arra sokat megélt Kelet-Magyarország csoportban is fényévente akad példa, hogy az eleve létszámhátrányban kezdő, a tabellán csak a Teremet megelőző együttes hasonló dombortással rukkol elő. Pláne, hogy ilyen körülmények között nem csupán kibrusztolja a győzelmet, eközben hat gólt is berámoljon.

– Nem foghatunk senkire semmit, ilyen gyengén még talán nem is láttam játszani a fiúkat – füstölgött Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője, aki éppen kedden ünnepli negyvenötödik születésnapját. – Úgy kezdődött az egész, hogy éppen tizenegyen voltunk, ezzel nem is lett volna baj, csak amikor a srácok megtudták, hogy a Hodász tíz emberrel áll fel, már úgy érezték, zsebben van a három pont. Nem is tudom mi volt velünk, mintha a pályán sem lettünk volna…  Az hittük, elég lesz 10-15 perc futball, de a hazaiak akaratban teljesen fölénk nőttek. Így is háromszor megszereztük a vezetést, csak utána nem tudtuk lezárni a meccset, ez sajnos, megbosszulta magát. Amit ősszel felépítettünk, a tavaszi szezon végére csendesen leromboljuk, ráadásul még három nehéz meccs elé nézünk. Egy kívánságom van, szeretném viszontlátni ugyanazt a csapatot, amely tavaly többször bizonyította, hogy akarással, nagyobb tűzzel erősebb ellenféllel szemben is van esélye. Ettől tényleg csak jobb jöhet!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .