A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonnyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A legutóbbi Vámosoroszi–Kölcse rangadón a hazai csapat kerekedett felül, amely ezúttal a már bajnok Nyírmeggyes otthonában is bizonyítana Fotó: Borbély Balázs

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 28. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Tisztaberek (5.)–Nagydobos (6.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Az elmúlt két fordulóban aratott győzelem akkor ér valamit, ha ezt a számunkra nagyon fontos találkozót is be tudjuk húzni. Ellenfelünk erős csapat, jó edzővel, de remélem, a mérkőzés végén mi örülhetünk.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Hozzánk hasonló erőt képviselő csapathoz utazunk, biztos vagyok abban, hogy szoros mérkőzés lesz, a vereségen kívül minden más eredményt el tudok fogadni. Meglehetősen karcsú létszámban maradtunk a szezon hajrájára, de a hátralévő három meccset már így csináljuk végig.

Beregdaróc NAP-ÉP (8.)–Terem (15.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A Terem számára az utóbbi időben elég sok babér terem, mi viszont egy örvendetes esemény, jelesül egyik játékosunk esküvője miatt hiányosak leszünk. Sajnos, az időpontot nem sikerült módosítanunk, de jelen lévők mindent meg fognak tenni a győzelemért.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Megyünk és lesz, ami lesz.

Kölcse (4.)–Hodász (14.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Természetesen a három pont megszerzése a cél.

Pálfi József, a Hodász edzője: – A múlt heti fordulóban elért eredményén felbuzdulva abban bízom, jó mérkőzést játszunk, véletlen győzelmünk esetén pedig túlszárnyalnánk az őszi teljesítményünket. Az odavágón savanyú nyelvelevessel kínáltuk az ellenfelet, remélem, ők most szilvalekváros derelyével várnak minket…

Nyírmeggyes (1.)–Vámosoroszi (2.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Célunkat már elértük, ugyanakkor új célt tűztünk ki magunk elé: a hátralévő három mérkőzésem szeretnénk megőrizni tavaszi veretlenségünket.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Először is szeretnék gratulálni a Meggyesnek a bajnoki cím megszerzéséhez! Ettől függetlenül nem feltartott kézzel lépünk pályára.

Csengersima (7.)–Milota (11.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Az elmúlt hetek sikertelenségét győzelemmel szeretnénk feledtetni!

Elek László, a Milota edzője: – Biztos vagyok benne, hogy a minden meccsen győzni akaró simai csapat mindenképpen vissza akar vágni az őszi vereségért. Ennek tudatában készülünk, remélhetőleg már tizenegytől több játékos fog rendelkezésünkre állni a hétvégén, amitől legalább az esélyek megoszlanak.

Nábrád (13.)–Jánkmajtis (3.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Ha azt az eredményt tudnánk hozni, amit az ősszel Jánkmajtison elértünk, jelen állapot szerint én már azzal is elégedett lennék!

Della Sándor, a Jánkmajtis játékos-edzője: – A Nábrád most nincs jó passzban, remélem nem éppen most támad fel. Továbbra is győzelmet várok, kicsit jobb játékkal annál, mint amit az utóbbi három-négy meccsen mutattunk.

Szatmárcseke (12.)–Nyírcsaholy (9.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Olyan mély gödörben vagyunk, hogy nem tudom, a hétvégéig kimászunk-e belőle. Remélem, a fiúk is átérzik, ez így nem mehet tovább, és lesz annyi tartásunk, hogy hazai pályán begyűjtsük a három pontot.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Remélem, nem csupán a vezetőség, a szurkolók, no meg én akarjuk a győzelmet, hanem a játékosok is ennek szellemében készülnek a mérkőzésre és mindent meg fognak tenni azért, hogy feledtessük a múlt heti hazai vereséget.

Szabadnapos: Kocsord.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .