Véget ért a szezon a Nyírbátor NB II-es futsalcsapata számára is, amely újoncként kiharcolta a bennmaradást.

A nyírbátoriak teljes nyugalomban hangolhattak az utolsó meccsre Fotó: Rolf Gé

Mindez már a záróforduló előtt biztossá vált, így – mivel a házigazda is hasonló cipőben járt – Baksa-legénység tét nélküli mérkőzést játszott Kistarcsán. Benne volt a pakliban, hogy a felek gólzáporos mérkőzéssel búcsúznak a szezontól, így történt, és most az is belefért, hogy a hazaiak voltak eredményesebbek. Így is béke, nyugalom, megvalósult a cél – megkapaszkodott a Bátor.

NB II.: Keleti csoport, alsóházi rájátszás, 10. forduló

Kistarcsa–Nyírbátor 9–3 (3–3)

Kistarcsa, 50 néző, v.: Zimonyi, Leél-Őssy.

Nyírbátor: Tóth K. – Ráti G., Török I., Császár T., Kovács E. Csere: Bagi T., Baksa Cs., Nagy T., Juhász B. Edző: Baksa Csaba.

Gól: illetve Méhes P. 5, Dolhai G. 2, Mezőfalvi Á., Barabás Á., illetve Török I. 2, Kovács E.

Baksa Csaba: – Elértük a szezon előtt kitűzött célt, sikerült kiharcolni a bennmaradást. Köszönöm szépen mindenkinek, aki csak kicsit is segített, játékos, szponzor, család, és jövőre is megyünk tovább!

További eredmény: Kincsem Lovaspark–Kazincbarcikai Ördögök 6–1.

A végeredmény: 1. Berettyóújfalu II. 17 pont (37–28), 2. Kistarcsa 17 (40–45), 3. Kincsem Lovaspark 16 (51–36), 4. Nyírbátor 16 (44–45), 5. Kazincbarcikai Ördögök 13. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .