Vasárnap kora délután rendezték a Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójának talán legfontosabb, akár sorsdöntő jelentőséggel is bíró mérkőzését Mándokon.

A forduló rangadóját rendezték Mándokon, ahol a Nagyecsed volt a vendég Fotó: tudósírónktól

Mándok–Nagyecsed  0–0

Mándok, 150 néző, v.: Sándor Cs. Mándok: Csáki T. – Kohutka M., Ari A., Hídi N., Dallos L. (Győri J.), Baglyos L., Dávid R., Szabó T. (Sipos T.), Buda P., Pallai G., Vezdel I. Edző: Kiss Gábor. Nagyecsed: Makó R. – Somlyai G., Sarkadi G., Zámbó K., Marinas, Ascsillán L., Homann R. (Bulyáki A.), Bulyáki K., Kóka R., Dobos Z., Nyíregyházi G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. A hazaiak köszönik a vendégeknek, hogy hozzájárultak az időpontmódosításhoz. A mérkőzést mezőnyjáték jellemezte, az Ecsed közelebb állt a győzelemhez. Kiállítva: Baglyos L. (93. perc).

Kiss Gábor: – Tartom magam ahhoz, amit a játékosoknak mondtam a mérkőzès előtt: jelenleg mi csak szeretnénk győzni, nem pedig akarunk.

Ádámszki Róbert: – Ha nem is javítunk gólkülönbséget, de magabiztos győzelmet arathattunk volna, ez biztos. Nem tudom, ilyen helyzeteket hogy nem lehet értékesíteni, ettől függetlenül gratulálok mindkét csapatnak, mert a nagy meleg ellenére jó iramú mérkőzést játszottak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .