A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonhetedik fordulójában két találkozót rendeztek szombaton.

Kék–Ladányi TC mérkőzést rendeztek – Újdombrádon Fotó: tudósítónktól

Kék–Ladányi TC 2–1 (0–0)

Újdombrád, 70 néző, v.: Gergely S. Kék: Szűcs N. – Poór B. (Doue), Sinka J., Rácz S., Bodó I. (Tóbiás Sz.), Szurcsik Z., Koós T., Csombók I Cs., Horváth A., Dócs N., Szabó M. (Ignácz G.). Edző: Fabók István. Ladányi TC: Pécsi V. – Rakoncza T., Árva B., Király D., Pólyán I., Révész Z., Demeter A., Kovács D., Bálint K., Demeter L., Berecz Zs. Edző: Sütő János. Gól: Horváth A., Rácz S., illetve Bálint K. Kiállítva: Koós T. (72. perc), illetve Berecz Zs. (65. perc). Ifi: 5–1.

Fabók István: – Castingot tartottunk a falunapi rendezvényeinkre, ahol kerestük a fellépőket a virtus- és erős ember vetélkedőkre. A győzteseket megtaláltam, őket e-mailben majd értesítem. Remélem tovább jutnak mint szegény Pápai Joci Izraelben!

Sütő János: – Sajnos csak kiegészítő emberrel tudtunk kiállni erre a mérkőzésre. Nagyon sajnálom, hogy a mezőladányi klub idáig süllyedt, nem biztos hogy ez csak az én hibám. De természetesen a felelősséget vállalom! Teljes szégyen, hogy egy ilyen csapattól kikapunk, és ehhez muszáj a játékvezetők segítsége is. Remélem a következőkben nem kell foglalkozni ilyesmikkel.

Berencs FC–Fényeslitke 4–0 (1–0)

Rétközberencs, 100 néző, v.: Takács Á. Berencs FC: Borzák Zs. – Mester N., Demjén T., Sütő B., Baráth R. (Gyüre P.), Kovács G., Nagy D., Kovács Cs., Kállai Á., Szabó F., Koi B. (Jaczina L.). Edző: Lippai Tibor. Fényeslitke: Márta J. – Rusznák S., Iván S., Kovács J., Miskolczi G., Janda T., Dankó T., Miskolczi Á., Nagy Z., Toma J., Balogh Zs. Edző: Nagy Zoltán. Gól: Kovács G., Szabó F., Kállai Á., Jaczina L. Ifi: 0–7.

Lippai Tibor: – Egy sportszerű mérkőzésen fontos, és magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert kívánunk ellenfelünknek.

Nagy Zoltán: – A mérkőzésről mindent elárul, hogy a két kapusom volt a legjobb, akik közül az egyik a mezőnyben játszott. Ameddig hétről-hétre kilenc-tíz emberem esik be az öltözőbe, addig más eredmény nem születhet. Egyes emberek belefáradnak abba, hogy tenni szeretnének ezért a fényeslitkei egyesületért. Én ezután a mérkőzés után eljutottam arra szinte, hogy megtettem minden tőlem telhetőt, sikerült a megyei másodosztályban tartani a csapatot, de a mostani volt az utolsó a számomra. További sok sikert kívánok mindkét csapatnak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .