A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A kótaji csapatnak rázós összecsapásra hangol: a listavezető Újfehértó ellen nem szeretne ráfázni Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 27. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Kemecse (2.)–Kálmánháza (13.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Minden mérkőzésen győzelemre játszunk, hazai pályán pláne. Kotricz Zoliék nem feltartott kézzel jönnek, ebben biztos vagyok.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Rendkívül nehézzé tettünk saját magunknak a bajnokság végét, mert az utolsó fordulókban minden pontnak komoly érteke van már csapatunk számára. Kis egyesület vagyunk a Kemecséhez képest minden tekintetben, ezt sajnos, leginkább a mutatott eredmények tükrözik. Nem kérdés, melyik csapat győzelmére tenne mindenki. Tény és való, megnyugtathatjuk magunkat, hogy nem mostani ellenfelünkkel kell nekünk versenyre kelni, de van egyetlen egy dolog, ami igen sokat jelentett az emberek számára, és hiszem, hogy még most is jelent valamit. Ez pedig a becsület! Mert mérkőzést elveszíthetünk, de ha a becsületünket veszítjük, akkor nincs több veszíteni valónk már.

Tiszalök (14.)–Apagy (6.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Az előző fordulóban a 75. percig tudtuk tartani magunkat a listavezető otthonában, így végül elmaradt a bravúr. Szombaton újból megpróbáljuk és ha sikerül gólt, gólokat szereznünk, akkor jó meccset játszhatunk – ismét!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Nyerni megyünk! Sűrű a dobogó utáni mezőny, így nem hibázhatunk. Természetesen óvatosan, nem vesszük félvállról a meccset, mert a hazaiak képesek meglepetésekre, főként saját otthonukban..

Vasárnap

Nyírlugos (10.)–Nyírbéltek (15.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Az ilyen szomszédvári rangadó mindig rázós, de bízom a fiúk rátermettségében és abban, hogy megszerezzük a három pontot.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Nyírbélteken nagyon rendes emberek élnek, akik szeretik a futballt. A vezetőnk ugyancsak rendes, korrekt emberek, akik igénylik a megyei másodosztályú szereplést. A csapatnak, vagyis nekünk ennek a kívánalomnak szükséges megfelelnünk, hogy a célunkat elérjük, a stabil és jó Lugos otthonában pontokat kell szereznünk.

Napkor (12.)–Nagykálló (7.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Legutóbb meg tudtuk lepni a Kállót, most hazai pályán ismét szeretnénk borsot törni az orruk alá.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Természetesen a három pontért megyünk Napkorra. Bízom a csapatban, na és abban, hogy az elmúlt hetek teljesítménye nem kényelmesítette el a fiúkat!

Kótaj (8.)–Újfehértó (1.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Fiatal, jó erőt képviselő csapat érkezik hozzánk, amely nem véletlenül tanyázik a tabella tetején. Ugyanakkor, ami biztos, ha egy góllal többet tudunk rúgni, mint az Újfehértó, megnyerjük a meccset!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Azt gondolom, a Kótaj ellen idegenben három pontot szerezni nem lesz egyszerű feladat, de mindent megteszünk a siker érdekében és meglátjuk ez mire lesz elég.

Kállósemjén (5.)–Nyírtelek (16.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Csak a győzelem elfogadható.

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Reménykedem a pontszerzésben.

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Encsencs (9.)–Nyíribrony (4.)

Szabó Sándor, az Encsencs szakosztályvezetője: – Az elmúlt héten zilált összeállításban tudtunk pályára lépni, ha most össze tudunk állni, megpróbáljuk behúzni a meccset.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Ezen az összecsapáson évek óta a hazai pálya előnye dönt – mindig! Azon leszünk, hogy ez a sorozat végre megszakadjon, és győztesen hagyjuk el az encsencsi katlant!

Levelek (11.)–Rakamaz (3.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Egyre nehezebb…

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat. Erre a meccsre is megfelelően kell ráhangolódni, és fejben végig ott lenni a pályán.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .