A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A piros mezes mándokiak nemes feladat előtt állnak: az éllovas Nagyecsed próbálják megfékezni Fotó: Kákos Dávid

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 28. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Péntek

Tarpa (8.)–Baktalórántháza (11.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Remélem nem altatta el a csapatot, hogy sorozatban nyertünk egyet!

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Szokatlan időpontban játszunk a hazaiakkal, remélem ez felvillanyoz mindenkit és eredményesen zárjuk a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését.

(A mérkőzés 19 órakor kezdődik)

Szombat

Nyírgyulaj (5.)–Gyulaháza (14.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Mit lehet mondani? Nyerni kell!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Vásárosnamény (6.)–Mátészalkai MTK (13.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt mérkőzésen nem csak három pontot, két meghatározó emberünket is elvesztettük. Ugyanakkor azt gondolom, az Ibrányban nyújtott teljesítménnyel több csapat ellen is eredményesek lehetünk. Természetesen ezúttal szeretnénk mindhárom pontot megszerezni egy olyan Szalkával szemben, amely célja elérése érdekében alighanem mindent meg fog tenni.

Tempfli Imre, a Mátészalka edzője: – Az egyik legjobb formában lévő csapathoz megyünk, ami egyértelműen nehéz feladat elé állít minket, de jelen helyzetünkben minden meg kell próbálni, hogy pontot tudjunk szerezni.

Tiszavasvári (16.)–Fehérgyarmat (12.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A sorsunk eldőlt, tehát teher nélkül játszatunk. Sérültjeink folyamatosan cserélődnek, mondjuk ebben annyi a pozitívum, hogy nem kell gondolkoznom a csapat rotálásán. Hazai pályán mindenképpen győzelemre fogunk játszani, ha kitart a múlt heti lelkesedés, hozzáállás, akkor itthon tartjuk a három pontot.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Az utolsó három mérkőzésből a legnehezebbet fogjuk játszani szombaton. Veszélyes ellenfélre számítok, mert a Vasvárinak már nincs vesztenivalója, nekünk viszont annál több. És ennyi.

Csenger (15.)–Balkány (7.)

Szilágyi Sándor, a Csenger edzője: – A múlt heti mérkőzés után nem tudom, mit mondhatnék, ilyen hitehagyott futballcsapatot még nem láttam, holott ha a fiúk nem hiszik el magukról, hogy ennél többre képesek, akkor csúnya vége lehet ennek a bajnokságnak.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Annak ellenére, hogy a Csengernek kevés esélye van a bennmaradásra, biztos vagyok abban, hogy mindent meg fog tenni a győzelem érdekében, ezért nehéz mérkőzésre számítok. A Mándok elleni győzelem remélem, ad még egy kis pluszt játékosaimnak, és ha az akkor mutatott fegyelmezett, koncentrált játék jellemez minket, akkor van esélyünk pont, vagy pontok megszerzésre.

Kisvárda Master Good II. (10.).–Ibrány (2.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Jó mérkőzésre számítok, amelyen mi nyugodtan játszhatunk. A győzelmi kényszer a vendégeket nyomaszthatja, ugyanakkor csapatunk is szeretné tovább gyarapítani a pontjaink számát.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – A megye egyben az egyik legtöbbet futó, mindemellett a futballt játszó csapathoz látogatunk, amely hazai pályán biztos mindent elkövet az eredményes szereplésért. De ha a legutóbbi, Vásárosnamény elleni mérkőzés második félidejében mutatott teljesítmény, tűz és lelkesedés fog minket jellemezni, akkor megszerezhetjük a három pontot.

Vasárnap

Mándok (4.)–Nagyecsed (1.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Vasárnap tizennégy órakor a Nagyecseddel játszunk.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Ezt most kijelenthetjük: az év mérkőzése lesz számunkra! Ha nem kapunk ki, a dobogó valószínűleg meglesz, de ezzel így vannak a hazaiak is, úgyhogy jöjjön, aminek jönnie kell!

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Nagyhalász (3.)–Tiszakanyár (9.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Ellenfelünk eddigi eredményei tiszteletet parancsolnak, reméljük, hogy vasárnap nem kiegyenesítjük, hanem bevesszük a kanyári kanyart.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Ez a tavasz eddig nem rólunk szól. Bár nem lehet panaszom a csapat hozzáállására, valamint a mutatott játékra sem, de ugyebár a focit gólra játsszák, illetve pontokért, melyből eddig keveset szeretünk. Kevesen vagyunk, és ez már a bajnokság végéig nem fog változni, ennek ellenére minden megszerezhető pontért meg fogunk harcolni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .