A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonhetedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

Az őri védelemre minden korábbinál nehezebb feladat vár: a Demecser után az éllovas Nyírkarász ellen kell tökéletesen zárni! Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 27. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Kék (13.)–Ladányi TC (7.)

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégén saját magunkat vertük meg, mert menni nagyon mentünk csak jönni nem jöttünk, teljesen impotensek lettünk a második félidőre. Szétszórtak voltunk, mint a Dunakavics, így csak az volt a kérdés, mikor érkezik egy találat, ami sajnos, becsúszott, mint Zsótér Doninak az extra húzások. A szombattól azt várom, hogy legyenek végre jó programok, meg tánc és legyen végre zárcsökkentés!

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Olyan csapathoz látogatunk szombaton, amelynek nem igazán sikerült eddig a tavaszi szezon, sajnos, mi is ugyanebben a cipőben járunk. Nagyon nehéz minden fordulóra összeszedni a játékosokat, remélem, ezúttal mindenki harcra fogható lesz, egyben bízom abban, hogy a Kék nem most fog megtáltosodni.

(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)

Berencs FC (16.)–Fényeslitke (11.)

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Közel harminc évet húztam le futballistaként, majd edzőként Litkén: a jelenlegi csapat zöme, beleértve Nagy Zoltán edzőt, korábban játékosom volt. De erre most nem lehetek tekintettel, mert óriási szükségünk van a pontokra.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A bennmaradás már biztos, ezzel célunkat elértük. Innentől minden egyes megszerzett pont ajándék, remélem, szombaton sem távozunk üres kézzel.

Vasárnap

Gergelyiugornya (6.)–Dombrád (3.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Reméljük, sikerül rendezni sorainkat és feledtetjük a legutóbbi botlást. Arra törekszünk, hogy az egyik bajnokjelölt ellen kedvező eredmény érjünk el.

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Mindkét csapatnak van mit javítania, reméljük jó mérkőzést játszhatunk – ha javul a helyzetkihasználásunk.

Ramocsaháza (15.)–Vaja (8.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Nehéz bármit is mondanom. Lehet azzal mondok el mindent, ha inkább nem mondok semmit. Csak azokat sajnálom, akik még tenni akarnak a ramocsaházi labdarúgásért.

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Először is a csapat nevében mielőbbi gyógyulást kívánunk Konrád Gergőnek! Kitartást, tesó! Megpróbálunk a következő mérkőzésen érte is küzdeni.

Nyírmada (14.)–Szabolcsversmart (12.)

Jónás János, a Nyímada játékos-edzője: – Mindegy hol játszunk, milyen körülmények között, ezt a meccset meg kell nyerni!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nagyon nehéz meccs lesz, ez biztos. A fiúk küzdeni fognak, hogy legalább egy pontot megcsípjünk.

(A mérkőzést Baktalórántházán, a Tűzoltó pályán rendezik)

Ajak (10.)–Záhony-Tiszaszentmárton (5.)

Barati István, az Ajak edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre és motivált vendégcsapatra számítok, mert nekik csak a győzelem jó. Ha nyerni akarunk oda kell tenni magunkat, márpedig mi nyerni akarunk.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Vasárnapi mérkőzésünkön jó pár gól maradt bennünk rossz döntések és pontatlan utolsó passzok miatt. Mindenki görcsösen akar és ez eredményezi a pontatlanságot! A héten lehiggadunk és csakis a befejezésekre fogunk koncentrálni. Az Ajak ellen nem számítok annyi helyzetre mint amennyi hazai pályán volt a Madával szemben, így kulcsfontosságú lesz hogyan használjuk ki lehetőségeinket!

Őr (2.)–Nyírkarász (1.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Na, most ugrik a majom a vízbe! Ezen a meccsen sok fog múlni, mivel mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra. Az utolsó hazai meccsünk következik, úgyhogy mindenkitől maximális hozzáállást várok, annál is inkább, mert olyan csapat látogat hozzánk, amely bajnok akar lenni és meg is van rá az esélye. Sajnos, sérülések, eltiltások hátráltatnak minket, de bízom a fiúkban, akik eddig jól teljesítettek: ha ne adj isten számunkra kedvezőtlen eredmény születik, akkor is büszke leszek rájuk! Tudom, nem lesz könnyű feladat, mivel a Karász ellen még soha nem nyertünk, de most Itt a lehetőség bizonyítani, hogy képesek vagyunk rá.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Amit elterveztünk a szezon elején azt teljesítettük. Mindenki azt hiszi, teher van rajtunk, ez nem igaz, de ha már igy alakult szeretnénk a rendkívül jó hazaiakkal színvonalas mérkőzést játszani és persze, győztesen távozni!

Pátroha (4.)–Demecser (9.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Játékosként és edzőként is megfordultam Demecserben, sőt, ott is élek, de ez most nem számít. Nehéz feladat elé nézünk, izgalmas, hajtós mérkőzésre számítok. de bízom a fiúkban és tudom, hogy mindent megtesznek a jó eredmény elérése érdekében.

Frindik Attila, a Demecser megbízott edzője: – Szomszédvári rangadót játszunk, amelyen nem fogjuk olcsón adni a bőrünket.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .