A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A fehér mezes Nyírcsaholy tovább menetel, míg a Hodász számára egyre égetőbb probléma a pontszerzés Fotó: Zsatku Attila

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 27. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Nyírcsaholy (8.)–Beregdaróc (10.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Hazai pályán mindenképp a győzelem megszerzéséért fogunk pályára lépni. De nem becsüljük le a rutinos játékosokból álló Beregdarócot és tudjuk, hogy mindenkinek maximumot kell nyújtani a mérkőzésen, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Ha fele annyi ziccerünk lesz, mint legutóbb Tisztabereken, és annak csak a felét értékesíteni tudjuk majd, na akkor nagyon megnehezítjük a hazaiak dolgát. De ez, persze csak ábránd…

Jánkmajtis (3.)–Csengersima (6.)

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Ha olyan haloványan fogunk játszani, mint legutóbb, és a helyzeteket ennyire rossz százalékban használjuk ki, akkor megint kaphatunk egy nagy pofont.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Az elmúlt fordulókban történtek miatt nem nagyon merek jóslatokba bocsátkozni, ráadásul egy kicsit át kell alakítani a csapatot is. De ha végre berúgnánk a helyzeteket, az akár pontokat is érhetne.

Milota (12.)–Kocsord (9.)

Elek László, a Milota edzője: – A Kocsord legutóbbi győztes meccsét élőben láttam, így legalább tudjuk nagyjából mire készülhetünk ellene. Jobb formában vannak, mint mi, minden azok múlik milyen összetételben tudunk kiállni szombaton. Ha sikerül teljes létszámban felvonulni, akkor van esélyünk pontot vagy pontokat szerezni hazai pályán.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Jó passzban van a csapat, így nagyon remélem, legalább egy pontot megcsípünk Milotán is.

Vámosoroszi (2.)–Kölcse (4.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk, de ha hozni tudjuk ezt a meccset, megcsíphetjük valamelyik dobogós helyet, ez remélem megfelelő motivációt jelent a csapat számára.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Egyelőre nem tudom, milyen összetételben tudunk pályára lépni… Kemény, küzdelmes meccset várok, na és a szomszédvári rangadóhoz méltó hozzáállást a játékosoktól.

Vasárnap

Terem (15.)–Tisztaberek (5.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szeretnénk folytatni a jó sorozatunknak, ugyanakkor nyilvánvaló, Tisztabereken nem lesz egyszerű dolgunk.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünk magára talált az utóbbi időben, a mi teljesítményünk viszont nagyon hullámzó, úgyhogy, bármi megtörténhet. De azért bízom a győzelemben.

Nagydobos (7.)–Nábrád (13.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Nem lebecsülve az ellenfelet, mindenképpen győzni kell – bármilyen összeállításban lépünk pályára.

Végh András, a Nábrád edzője: – Egy ilyen szégyenteljes vereség után már nem nagyon tudok mit mondani, csak bízni tudok a szebb jövőben, de az igazat megvallva, ezt nem a Nagydobos ellen várom!

Hodász (14.)–Szatmárcseke (11.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Két vesztes csapat csatája lesz a hétvégén. Nekünk nagyobb szükségünk van a pontokra, ennek érdekében megpróbáljuk összeszedni magunkat és megszerezni az áhított győzelmet hazai pályán.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Ha a legutóbbi meccs első negyvenöt percében látott teljesítményt nyújtjuk, akkor nagy baj nem lehet, de ha úgy állunk hozzá, mint a második félidőben, akkor nem sok babér terem számunkra.

Szabadnapos: Nyírmeggyes.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .