Az amatőr futball minden bája visszaköszönt a vasárnapi Szabolcsveresmart–Ramocsaháza (5–4) megye kettes meccsen, amelyre a hazai csapat tagjai – kis túlzással – a sportbálból érkeztek.

Az előzményekhez képest jól állt a lábán a szabolcsveresmarti védelem… Fotó: Zsohér Ádám

Szó se róla, nem piskóta gyerekek futballoznak a Nyírerdő csoportban szereplő, a táblázat tizenkettedik helyén táborozó veresmarti együttesben, mert a kijózanító első negyvenöt percet követően „bedarálták” ellenfelüket.

– Hajnal öt órakor még ment a zene az iskola tornatermében, addigra a teljes hátvéd- és a fél középpályássor rendesen elázott, a többiek tartották magukat – ecsetelte a bajnoki mérkőzés előzményeit Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője. –  A vezetőség tagjaival fél hétkor indultunk haza, a játékosok tudták a kötelességüket, ők valamivel korábban távoztak…  Becsületükre legyen mondva, a meccs előtt senki nem siránkozott, panaszkodott, én azért láttam, hogy vannak bajok… A pályán is történtek érdekességek, a csapatkapitány például azt sem tudta, milyen rendezvényen van. Az első félidő katasztrófa volt, 2-1-re vezetett a Ramocsa, a szünetben volt egy kis fejmosás, de tisztultak az agyak és a folytatásban megrázta magát a csapat. A lefújás után nem kívánták a sört a fiúk, na ilyen is ritkán van. Ugyanakkor a morzsaparti megvolt, a báli maradék elfogyott a kocsmában.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .