Sok szépet és jót írtunk már a Nyírbátor hányattatott sorsú NB III-as futballcsapatáról, amely minden baj, probléma dacára becsületesen teljesít. Szilágyi Krisztián együttese vasárnap éppen Tiszaújvárosban bizonyította: képes felülemelkedni a hónapok óta tartó anyagi krízisen.

A nyírbátori csapat, miként a kapus, Vasas Gergő megpróbál kitartani… Fotó: Balla Titusz

Információnk szerint körvonalazódik a megoldás (mondjuk erre már nem egyszer volt ígéret…), legalábbis mutatkozik arra remény, hogy megmeneküljön a Keleti csoportban érdekelt gárda.Annál is inkább, mivel a kiesés veszélye már régen nem fenyegeti, sőt, felettébb előkelő pozícióban zárhat a jelenleg hetedik helyen masírozó Bátor.

– Ahogy az utóbbi hetekben rendszeresen előfordult, Tiszaújvárosban sem véletlenül kaptunk korán gólt – utalt Vasas Gergő, a Nyírbátor huszonhat esztendős kapusa arra, hogy a borsodi bajnokin már a 15. percben hátrányba került együttese. – Maradjunk annyiban, a fejek nem egészen tiszták, de a társaság ismét bizonyította, hogy hátrányból is talpra tud állni. Sokszor azon gondolkozom, hogy csináljuk, mert valljuk be, korábban ez nem volt jellemző ránk. Furcsa eset a miénk, a kulcsa az egésznek az, ha már kiállunk, játszunk minden hét végén, odatesszük magunkat, nem csak az időt múlatjuk a pályán. Hál’ istennek olyan a csapat tagjainak mentalitása, hogy nem szeretünk veszteni. Nehéz a folytatásról beszélni, mi megpróbálunk kitartani és reméljük megoldódik a problémánk, de tényleg jó lenne, ha már történne valami…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .