A Nyírbátor NB III-as futballcsapatának esetében nehéz csupán az aktuális bajnoki mérkőzés történéseire szorítkozni. Annyi bizonyos, a nyírségi legénység annak rendje és módja szerint pályára lépett a Tiszaújváros otthonában.

A nyírbátori csapat ezúttal Tiszaújvárosban lépett pályára Fotó: Janovics János

A tartozásokkal kapcsolatos sokadik ígéret megtette hatását, a Szilágyi-legénység pedig nekiveselkedett a masszív középcsapatnak számító Újváros elleni összecsapásnak. Az alacsony színvonalú első félidőben több lehetősége volt a hazaiaknak, akik a 14. percben szereztek vezetést. A szünet után is jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, miközben gólváltás történt: előbb egyenlített a nyírségi gárda, majd ismét a házigazda került előnybe. A vendégek nem adták fel, és a hajrában egy szöglet után Katona György ismét egalizált, így értékes ponttal gazdagodott a Bátor.

NB III.: Keleti csoport, 27. forduló

Tiszaújváros–Nyírbátor  2–2 (1–0)

Tiszaújváros, 200 néző, v.: Kulcsár K. Nyírbátor: Vasas G. – Müller Zs. (Sárosi), Katona Gy., Vámos M., Pálinkás G., Molnár L. (Scheibli), Benkő B., Boros D., Fenyőfalvi Cs., Terdik Zs. (Mácsik D.), Tóth M. Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Pap Zs., Molnár M., illetve Pálinkás G., Katona Gy.

Szilágyi Krisztián: – Gratulálok játékosaimnak, most is megmutatták, hogy mekkora alázat van bennük a futball iránt.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .