A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonhatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Németh Attila (csíkos mezben) és az Apagy az Encsencs képezte akadályt is átugraná Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 26. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Apagy (6.)–Napkor (12.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A múlt hétvégi csúfos szereplés után hazai pályán csak egy eredmény az elfogadható. Szomszédvári meccs, így mindegy, hogy ki hol szerepel a tabellán, ezért nem vesszük félvállról a feladatot! Sőt! Péntek doktor remélem rendel, hogy vasárnapra összefoltozzon minket!

Somogyi László, a Napkor edzője: – Az Apagy oszlopos tagja a csoportnak, de ideje lenne már egy játékkal bebizonyítani, hogy a Napkornak is itt a helye!

Nagykálló (7.)–Nyírlugos (10.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk a hétvégén. Szeretnénk folytatni az elkezdett sorozatot!

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Ha a jó formánkat sikerült tartani, akkor szerintem lesz keresnivalónk Kállóban is.

Nyírbéltek (15.)–Kálmánháza (14.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Jelen pillanatban olyan mély gödörben vagyunk, hogy tőlünk sokkal jobb játékerőt képviselő csapatok sem tudnának kimászni belőle. Valószínűleg, nemünk sem fog sikerülni, ettől függetlenül a hétvégén is pályára lépünk – ha minden igaz, pont tizenegy emberrel.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Ősszel jól játszottunk a Nyírbéltek ellen, magabiztos győzelmet arattunk. Nyilván most nehezebb mérkőzés vár ránk, de tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos ez számunkra. Igy ugyanolyan elszántságra lesz szükség, mint amit hazai pályán mutattunk, akkor eredményesen távozhatunk.

Rakamaz (3.)–Encsencs (9.)

Veigli Géza, a Rakamaz edzője: – Ha nem akarunk úgy járni, mint a Barcelona, akkor a legutóbbi mérkőzés első játékrészében mutatott teljesítményünket időben ki kell tolni. Mi vagyunk az esélyesek, de ezt igazán helyén kell kezelni!

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Ezen a meccsen újra lehetőséget kapnak a fiatalok, megpróbálunk tisztességesen helytállni. Kicsit elkeserítő volt a múlt heti játék, hátha most többet tudunk mutatni.

Nyíribrony (5.)–Kállósemjén (4.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Szuper kis mérkőzést játszottunk ősszel Semjénben, alig várjuk, hogy most revansot vehessünk!

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Minden mérkőzés nehéz, de ez még a szokásosnál is nehezebbnek ígérkezik. Egymással mindig paprikás meccset vívunk, de győzni szeretnénk.

Nyírtelek (16.)–Kótaj (8.)

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Fogynak a mérkőzések, ezért nem igazán hibázhatunk, ha előrébb akarunk lépni.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Ha a múlt heti meccsen kimaradt helyzetek töredékét értékesíteni tudjuk a Nyírtelek ellen, akkor győztesen jövünk le a pályáról!

(A mérkőzést Nyírpazonyban rendezik)

Újfehértó (1.)–Tiszalök (13.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az előző bajnokin talán sikerült a támadóknak kis önbizalmat szerezni és remélem a szezon hátralevő részében már nem fognak lassítani. A Tiszalök jó formában van, nem lesz elég a mezt kivinni a pályára. Bízom a fiúkban, hogy ezzel ők is tisztában vannak, mert akkor otthon tarthatjuk a három pontot.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – A múlt heti rendkívül fontos mérkőzés után most ismét egy számunkra tét nélküli mérkőzés következik. Ez azt jelenti, hogy természetesen jól kell zárnunk hátul, de támadásban felszabadultan játszhatunk. Nagyon szimpatikus számunkra az Újfehértó. Fiatal csapatuk egy felkészült, fiatal edzővel az élen, őszinte, gyors, remek focit játszva nagyon meggyőzően teljesít. Szurkolunk nekik, reméljük ki tudják majd harcolni az első osztályba kerülést. Úgy gondolom azzal tiszteljük meg őket a legjobban, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megnehezítsük a dolgukat.

Levelek (11.)–Kemecse (2.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Elég nagy a távolság a két csapat között a tabellán, majd meglátjuk, a pályán el tudjuk-e tüntetni az ebből adódó különbséget.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Újabb idegenbeli mérkőzés vár ránk, most az ezerarcú Levelek ellen. Jó formában vagyunk, a fiúk végre élvezik a játékot. Ősszel megleptek minket, most ezt nem hagyhatjuk. Öt forduló van hátra, hibáztunk már eleget, győzni akarunk, és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .