A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A kék mezes Vásárosnamény legutóbb a Nyírgyulajt múlta felül, most egy másik bajnokjelölt, az Ibrány vendége lesz Fotó: Bodnár Barbara

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 27. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Mátészalkai MTK (13.)–Nyírgyulaj (4.)

Tempfli Imre, a Mátészalka edzője: – Borzasztóan nehéz mérkőzés előtt állunk, ezzel aligha mondtam újdonságot. A Gyulaj az egyik legjobb csapat a bajnokságban, nekünk viszont nincs más lehetőségünk, menni kell előre, minél több pontot gyűjteni.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Sok mindent elrontottunk a hétvégén, remélhetőleg, az utolsó négy mérkőzésünk valós tudásunkat fogjuk nyújtani, ebben az esetben elérhetjük célunkat.

Nagyecsed (1.)–Tiszavasvári (16.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Ősszel megszenvedtünk Vasváriban, úgyhogy oda kell figyelni. Mindegy milyen összeállításban lépünk pályára, hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az éllovassal fogunk találkozni, ahol bízunk a tisztes helytállásban. A múlt heti mérkőzésen nyújtott teljesítmény kevés lesz ahhoz, hogy ne okozzunk csalódást.

Baktalórántháza (10.)–Nagyhalász (5.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Az elmúlt heti sikertelen szereplés után hazai pályán nagyon jó csapatot fogadunk, amellyel szemben az utóbbi időben nem sok sikerélmény ért minket. De remélem, minden sorozat megszakad egyszer!

Nagy Lajos szakmai vezetője: – A Baktalórántháza masszív, stabil csapat, idegenben és hazai pályán is képesek bárkit meglepni. Ez veszélyes! A hétvégi feladat adott: állítsuk meg Baktát!

Tiszakanyár (9.)–Kisvárda Master Good II. (11.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Ismét egy „melós” hazai mérkőzés következik, de ez a tavaszunk már csak ilyen. Vannak gondjaink, de nem panaszkodunk, tesszük a dolgunkat. Az utolsó négy mérkőzésen szeretnénk minél több pontot szerezni, mert jó lenni a végén a tabellán legalább abban a pozícióba maradni, mint ahol most vagyunk.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Mondhatom, hogy szomszédvári rangadó játszunk, amelyen tesszük a dolgunkat, és a járt úton megyünk tovább.

Fehérgyarmat (12.)–Tarpa (8.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A bajnokság hajrájába fordulva minden megszerzett pont hatványozottan értékes, mi pedig nem kívánjuk a többi meccs eredményeit figyelgetni. Jó sportkapcsolatot ápolunk a tarpai csapattal, viszont a hét végén nem szeretnénk jó házigazdák lenni, annál is inkább, mert fordított felállásban az ősszel olyan tockost kaptunk, hogy egy hétig egy irányba mentünk.

Márton István, a Tarpa edzője: – Olyan passzba kerültünk, hogy már azok a megoldások sem sikerülnek, amelyek máskor természetesek! Éppen ezért a hét legfontosabb feladata az önbizalom helyreállítása és az önbecsülés felpiszkálása volt, kíváncsian várom, hogy sikerült.

Vasárnap

Ibrány (3.)–Vásárosnamény (6.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Dudás Zoli barátom az elmúlt hetekben nagyon felrázta és összekapta csapatát. Rólunk szólva csak annyit mondanék, ha a helyzetkihasználásunk feljavul, akkor győztesen fogjuk elhagyni a pályát.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Mivel az Ibrány utóbbi mérkőzései nem úgy sikerültek, ahogy szerették volna, ezért biztos vagyok abban, hogy nagyon motivált csapattal találkozunk. A „kis Feczkó” biztos kitalál valamit, mi viszont szeretnénk folytatni a bajnokesélyesek ellen mutatott teljesítményünket.

Gyulaháza (15.)–Csenger (14.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Szilágyi Sándor, a Csenger edzője: – Kiesési rangadó a javából. Problémáink tovább szaporodtak a héten, de abban biztos vagyok, nem feltartott kézzel lépünk pályára. Nehéz kezelni azt a kettősséget, amíg egyik színtéren a dobogóért harcolunk, és a Fradi elleni meccsre készülünk, a másikon a bennmaradásért kell küzdeni.

Balkány (7.)–Mándok (2.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A mándoki csapat, mint tudjuk, csak három pontra van az első helyezett Nagyecsedtől, tehát még a bajnoki címre is esélyes, éppen ezért nagyon éles meccsre számítunk. Ugyanakkor, mivel hatodik helynél előrébb már nem végezhetünk, a nyomás nem rajtunk, hanem ellenfelünkön lesz. Felszabadultan játszhatnak a fiúk, egy viszont biztos, minden meg fogunk tenni a siker érdekében

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Legalább annyira nehéz lesz a Balkány elleni mérkőzés, mint amilyen fontos. Nagyon jó csapattal fogjuk szembe találni magunkat, éppen ezért minden játékosomnak maximális teljesítményt kell nyújtania, ha eredményesen akarunk szerepelni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .