A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonhatodik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A vajai katlanban ezúttal a listavezető Dombrád próbál domborítani Fotó: Plesu Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 26. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Záhony-Tiszaszentmárton (5.)–Nyírmada (14.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok a harcias Mada ellen, azonban számunkra csak a győzelem elfogadható.

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Tudjuk, hová érkezünk és azt is, milyen céllal. Bízom abban, hogy méltó partnerei leszünk a hazaiaknak.

Szabolcsveresmart (13.)–Ramocsaháza (15.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha törik, ha szakad, mindenképpen meg kell szerezni a három pontot ezen a meccsen. Amennyiben az elmúlt hét hétben tapasztalt lendület kitart, akkor nem lehet baj.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Remélem mindenki tisztában van vele, hogy pokolian nehéz dolgunk lesz, ha ponttal, pontokkal akarunk távozni. Ellenfelünk több jó eredményt is elért ebben a félévben, amíg mi csak csalódást okoztunk. A legnagyobb baj, hogy akkor kezdünk el futballozni, amikor mar késő. Több arca van a csapatnak, ami mérkőzéseken belül is változik, nemhogy hétről hétre. Elég impotensek vagyunk a kapu előtt, pedig csak úgy lehetünk képesek meccset nyerni, ha minimum egy góllal többet szerzünk, mint az ellenfél, mondjuk ezzel nem mondtam ujjat senkinek – remélhetőleg.

Vaja (8.)–Dombrád (1.)

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – A hét végén jól játszottunk, sajnos, most már viszont szerencsénk sincs. Ugyanakkor jó lenne, ha végre mi is képesek lennék meglepetést szerezni, mert szinte már minden csapat megtette – még az utolsó is!

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Az őszi mérkőzésünkön szoros eredmény született egy jó csapat ellen! Lassan kiegyenesedünk, a kérdés csupán annyi, hogy megtudunk-e küzdeni a pályával és az időjárás okozta meglepetésekkel! Célfocit fogunk játszani és egyik játékosom szavaival élve: „ha bemegy, gól.”

Demecser (9.)–Őr (2.)

Frindik Attila, a Demecser megbízott edzője: – Teljes erőbedobással készülünk a meccsre. A csapat úgy érzem, most nagyon egyben van, jó a hangulat, szeretnénk megállítani az őri menetelést.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Egy meccsünk sem volt könnyű eddig, biztos, hogy ez sem lesz az. Most is azt mondom, továbbra is bízom a fiúkban, ha mindenkire számíthatok, akkor ismét sikeresek lehetünk.

Nyírkarász (3.)–Berencs FC (16.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Remélem,, hazai pályán már több pontot nem vesztünk ezért csak a győzelem az elfogadható a szimpatikus Berencs ellen – mindegy milyen áron!

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Nem áll jól nekünk, ha esélyesek vagyunk, a győzelmi kényszer miatt türelmetlenül, kapkodva futballozunk. Most ez a veszély nem fenyeget, ezért nyugodtan, felszabadultan játszhatunk, így remélem, bármilyen eredmény elképzelhető.

Fényeslitke (10.)–Ladányi TC (7.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Mindenképpen szeretnénk átmenteni az előző fordulóban nyújtott teljesítményt, ha ez sikerül, nagyon nehéz dolga lesz a vendégeknek ellenünk.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A Litke tavasszal szépen gyűjtögeti a pontokat, akadtak olyan meccsei, amelyeken jól és eredményesen futballozott. Ezzel szemben igazm nekünk is voltak jó mérkőzéseink, mindez azonban nem párosult eredménnyel. Remélem, hétvégén fordul a kocka és a helyzeteinket kihasználva sikeresek leszünk.

Kék (12.)–Ajak (11.)

Fabók István, a Kék edzője: – A héten biztonság technikai szempontból az összes labdánkat le kellett ereszteni, mert ebben a hidegben, ha kemény marad és eltalál valakit azt agyonveri. Nyugodtan készülünk, mert az idén hazai pályán még veretlenek vagyunk, senki nem vert meg bennünket és, ha nem változik semmi, akkor minden így marad!

Barati István, az Ajak edzője: – Amit az elmúlt mérkőzésen műveltünk az elfogadhatatlan, bele is szaladtunk egy hatalmas pofonba. Ha nem sikerül a héten néhány dolgon változtatni, a Kéktől kapjuk a következőt.

(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)

Pátroha (4.)–Gergelyiugornya (6.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Először is jobbulást kívánok a hét végén megsérült Mozga Gyulának! Másodsorban remélem, a Fortuna ezúttal minket segít majd, mert ránk férne a győzelem.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Ez lesz az a mérkőzés, amelyen nincs veszteni valónk, mert a hatodik helynél hátrébb már nem végezhetünk. Mindenesetre megpróbálunk borsot törni a vendéglátók orra alá.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .