Ezt elszúrták. A végét mindenképp. A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a 94. percben kapott góllal bukta el (1–2) a Salgótarján elleni hazai fellépést.

A sényői rohamok ezúttal nem vezettek eredményre Fotó: facebook/senyocarnifex

Van ilyen. Zsinórban négy győzelem után kapituláltak a szabolcsiak egy olyan összecsapáson, amelyen az utolsó pillanatig olybá festett, legalább egy pontra jók lehetnek. Ráadásul az első félidőben még vezettek is, igaz csak röpke ideig – két percig. Ami azt illeti, az egykoron jóval szebb napokat látott (anno az NB I. meghatározó erejének számított a Stécé…), momentán a megkapaszkodásért hajtó nógrádiak számára életbevágóan fontos volt a siker, bár még ez is kevés lehet az üdvösséghez. A Kelet csoport tabellájának hetedik helyén ragadt házigazdák pedig azon morfondírozhatnak: hol rontották el?

– Értékelhetetlen első, egy picivel jobb második félidő a májusi őszben – elemezte a vasárnap történteket Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Két új dolgot szerettek volna kipróbálni a fiúk az első félidőben: az egyik, hogy nem futnak a másik, hogy nem mennek bele párharcokba. Sajnos, egyik sem működött. Így remélhetőleg ezt már a jövőben nem fogják alkalmazni. A lassú, kényelmes játékunk ellenére megszereztük a vezetést, amire ellenfelünk hamar válaszolt. Annak ellenére, hogy ez nem volt túl jó első félidő, azért még két nagy gólszerzési lehetőséget sikerült kialakítani, bár, sajnos, egyiket sem értékesítettük.

Dráma nem történt, mi több, Imrő László szerint lesz még ok a vidámságra.

– A szünet után sikerült egy picivel magasabb sebességi fokozatba kapcsolni, ez látszott a játékunkon, jó pár gólszerzési lehetőségünk volt, melyek rendre kimaradtak. Mezőnyben is ellenfelünk fölé nőttünk, de ezzel nem sokra mentünk. Amikor már beletörődtünk a döntetlenbe, a 94. percben ismét sikerült összehoznunk a vendégeknek egy gólt, így elvitték a három pontot. Sajnos, ezen a hétvégén nem tudtunk felnőni a feladathoz. A második félidőben mutatott játék kell, hogy legyen az alap a hátralévő négy fordulóban, ha még szeretnénk gyarapítani pontjaink számát. Mit sem ér a labdabirtoklási fölényünk, ha mindez gólokban nem mutatkozik meg. Egyelőre meg kell, hogy elégedjünk a stabil középcsapat szerepével. Ha szeretnénk ettől feljebb kerülni, akkor az ilyen mérkőzéseket hozni kell! Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy a szezon végjátékában lesz még öröm és boldogság az öltözőnkben!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .